PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Duben ve znamení party s Manabe

Duben ve znamení party s Manabe

Sobota, 08.05.2010 / fotoreport

 

Hned tři Manabe akce se vešly do měsíce dubna. Všechny párty tohoto velice mladého projektu byly pořádně našlapané. A co, že se na nich dělo? Hotové šílenství. Dance večery plné neobvyklých programů, dárků a zábavy.

Na první akci v neděli 4. dubna, která proběhla den před Velikonočním pondělím, si do táborského P-clubu našlo cestu necelých 200 lidí. Přivítala je lahůdka od semtexu, vystoupil žonglér Andrew, tancovala svůdná tanečnice Isabela, malovalo se na tělo, soutěžilo se o luxusní alkohol a sudy piva, hrál se pokr a nejen k vidění byl i kontaktní striptýz. Záruku zábavy dotvořila známá dvojice Djs Čechťa & Polles. Lidi se z parketu nehnuli a vydrželi pařit až do rána.

Následovala akce 17. dubna, tentokrát v sobotu. Po velice dlouhé době pookřál už zapomenutý klub Allegro. Opět dorazilo necelých 200 lidí a večer to byl vynikající. Klasické dárečky, jak u vstupu, tak na parketu doplnil hudbou DJ Čechťa. Hlavním tahákem byl ovšem mrak plyšových zvířat a zvířátek, který se na klub o půlnočním šílenství snesl. Akce to byla povedená. A dokonce o týden později následovala další party, tentokrát už pro Allegro kvůli rekonstrukci konečná. Hrál Dj Fabrizio, návštěvníci dostávali chromové přívěsky u vstupu a občerstvení na parket. Ti starší navíc mohli ochutnat limitovanou edici semtexu, který byl dolazen rumem. Tahákem večera byl levný alkohol. Přišlo přes 250 lidí.

Na následující akci zvou jejich pořadatelé. Tentokrát se koná v táborském hudebním klubu 604 a jmenuje se Manabe Meat Fly pizza Party. Zapamatujte si datum 15. května. Návštěvníky čeká uvítací drink , elegantní přívěsek, live mix pojede Dj Zato, vystoupí Andrew s flesh diabolo show, zatančí sexy tanečnice Isabela a nebude chybět ani pizza občerstvení. Navíc se uskuteční soutěže o věcné ceny, například ze skateshopu. Start je ve 20 hodin.



Fotografie


Autor: Vojtěch Daňhel





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.