PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


OLIVE SHOW: Buď jako Marilyn Monroe nebo Grace Kelly, 50. léta se vrátila

OLIVE SHOW: Buď jako Marilyn Monroe nebo Grace Kelly, 50. léta se vrátila

Sobota, 11.01.2014 / fotoreport + článek

 

V Banes optik se těšte na příjemné prostředí, vlídnou obsluhu a veliký výběr dioptrických i slunečných brýlí. Nosíte dioptrické brýle a uvažujete o jejich změně? Nebo sháníte cool kousky pro vaši image? Jste na správné adrese!

V Banes optik, která se nachází na třídě 9.května naproti České spořitelně, každý najde svůj styl. Dioptrické, sluneční i pro image. Hlavně pro všechny věkové generace. Optika nabízí obruby od levnějších typů po značkové - Dolce Gabbana, Ray Ban, Vogue,Jaguar, Rip Curle, Mexx

Ovšem co si budeme povídat, 50. léta se vracejí. Retro styl frčí na plné čáře. Výrazné, plastové i kovové obroučky větších tvarů jdou nadračku. Čím barevnější, tím lepší. A barvami se to tam hemží, stačí si jen vybrat. Retro styl tu na chvíli zůstane. Proto se připrav na jaro a léto 2014 už teď! Vyber si jedny a buď fashion.

Kočičí tvary v módě

Velmi oblíbené jsou poslední dobou tzv. kočičí tvary. Dokonale vyladí outfit a dodají šmrnc celkovému vzhledu. Přesně tento typ brýlí se objevil v 50. letech a reklamu jim dělala právě Marilyn Monroe nebo Grace Kelly.

Další legendou a stále více populární jsou brýle Aviator, takzvané "pilotky" . Model inspirovaný brýlemi pilotů z 30. let. Pilotky jsou zkrátka stylové hlavně ve slunečním provedení. Co takhle Wayfarer ? Rayban Wayfarer musí vyloženě padnout vašemu obličeji. Jedná se o velmi věrnou kopii starých brýlí z roku 1952. V optice najdete i sluneční brýle značek Polaroid, Hiss, Rayban Wayfarer….

Při návštěvě  se můžete těšit na příjemnou a ochotnou obsluhu. Poradí s výběrem a typem obrouček. Optika zajišťuje i měření dioptrií. Pokud si brýle vyberete, už druhý den budete trendy. Brýle je možné mít také ihned.

Do optiky jsem se dostala náhodou se sestrou. Překvapila mě ochota obsluhy ale i ceny obruby. Vyzkoušela jsem si asi 20 brýlí, než jsem díky mému rozpláclému nosu našla ty, které mi seděly. Samozřejmě vyhrály plastové černé a větší obroučky. Změřili mi velikost dioptrií, protože moje poslední návštěva na očním byla na základní škole. Druhý den jsem měla brýle hotové. Vybrala jsem si jedno ze široké nabídky pouzder a spokojeně odcházela. Mohu prostě jen doporučit.


Fotografie


Autor: Kamila Kosová, pr -






Související články

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.