PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Mladá autorka Tereza Komorousová se pustila do psaní Bez zábran. Můžete ji podpořit

Mladá autorka Tereza Komorousová se pustila do psaní Bez zábran. Můžete ji podpořit

Pátek, 27.11.2020 / článek

 

 Příběh dvaadvacetileté dívky, která po těžkém rozchodu začne žít nespoutaně a užívat si každé vteřiny. Plnými doušky hltá vášeň a lásku svých milenců. To je román Bez zábran, na jehož vydání shání mladá táborská autorka Tereza Komorousová v crowdfundingové kampani u nakladatelství Pointa peníze. Do konce sbírky zbývá šest dní.

"Sbírka funguje na stejném principu jako HitHit, který většina lidí zná. Během této kampaně je potřeba vybrat cílovou částku 58 tisíc korun, aby kniha mohla spatřit světlo světa. Vybrané peníze vynaložím na náklady spojené s vydáním, tedy na tisk, práce kolegů - betačtenáři, redaktor, grafik, korektor, náklady na skladování, distribuci a další. Po úspěšném předprodeji a dokončení všech prací kolem chci, aby se kniha dostala na pulty knihkupectví a eshopy," říká Tereza Komorousová. 

Na knihu se nyní vybrala zhruba polovina prostředků a její vydání knihy nadále můžete podpořit ZDE

Autorka pochází z Tábora a pracuje jako referentka nákupu a analýz. Dálkově studuje magisterský obor podniková ekonomika v Českých Budějovicích, kam o víkendech dojíždí. Ve volném čase ráda vaří a zkouší nové recepty nebo si užívá přírody.

"Nic mě ale nezrelaxuje tolik jako psaní, amatérské focení a malba tajuplných obrazů. Poslední roky jsem toho měla tolik na srdci, a tak jsem se začala ze všeho jednoduše vypisovat. Z pár řádků se staly strany a nakonec celá kniha zaznamenávající různé milostné vztahy. Inspirovalo mě mnoho příběhů, které mi roky vyprávěli přátelé, některé jsem dokonce zažila sama. Kolikrát jsem si říkala, že tohle se snad ani nikomu jinému stát nemůže…," popisuje Tereza Komorousová důvody, proč knihu sepsala. 

Najdete se v příběhu?

Román popisuje příběh dvaadvacetileté Gábiny. Ta se po těžkém rozchodu přestěhuje z maloměsta do centra Prahy. Z holky toužící po pevném vztahu se stane volnomyšlenkářka, která začne žít zcela nespoutaně. Ve vztahu se cítila svázaná, a tak se snaží přijít na to, co ji udělá skutečně šťastnou. Zahazuje pevné mantinely věrnosti a na každém prstu má obmotaných několik chlapů a mnohým zlomí srdce. Je schopná se znovu zamilovat, nebo dá přednost svobodě a nevázanému stylu života? 

„Domnívám se, že se v knize může najít každá žena. Byla by škoda nedotáhnout ji do zdárného konce,“
popisuje ⁠betačtenářka Michala Brožová. „Příběh o dívce, která žije a miluje naplno. Rozhodně nezapadá do davu a řídí se heslem: sex, drogy a rock´n´roll. Dočetla jsem první část knihy a musím říct, že tohle jsem nečekala. Dávám palec nahoru,“ doplnila ⁠betačtenářka Jana. 

Příběh knihy můžete sledovat na sociálních sítích:
https://www.instagram.com/bez_zabran_kniha/
https://www.facebook.com/Bezzabrankniha/


Fotografie


Autor: David Peltán


Téma: Literatura





Související články

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.