PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Pan nakladatel vydal povídky, které chutnají po čokoládě

Pan nakladatel vydal povídky, které chutnají po čokoládě

Neděle, 10.04.2016 / recenze

 

 Pamatujete si na povídkovou knížku s názvem Kafe v pět z knižní produkce poměrně nového nakladatelství Pan nakladatel? Pokud ano a líbila se, máme pro vás příjemnou zprávu. Toto malé nakladatelství vydalo po roce od první povídkové sbírky novou knihu, která je opět výstupem vyhlášené literární soutěže.

Tématem tentokrát byly Nervy v čokoládě, což se ukázalo jako téma velice různorodě uchopitelné. Díky tomu si v knížce můžete přečíst devět povídek, přičemž každá z nich je originální a nepostrádá osobitost. Je to s nimi stejné, jako když máte v bonboniéře plné čokoládových bonbonů větší množství příchutí, ze kterých si můžete vybrat tu svoji oblíbenou.

Na knížku jsem se už od počátku těšila a musím říci, že jsem byla celkovým výsledkem a podobou této malé knížečky velmi mile překvapena. Na čtenáře čeká pestré množství povídek nejrůznějších žánrů od psychologického dramatu, které vás doslova strhne a pohltí, přes opravdu podivně vyhlížející kriminální případ až po milé, příjemné a zábavné posezení s pár kamarádkami u šálku výtečné horké čokolády.

Oblíbila jsem si příběh mladého muže, který se musí potýkat nejen s běžnými životními problémy, jež má každý z nás, ale navíc ještě s vlastní existencí a orientací, již si sám není tak docela jist. A to je na jednoho člověka až dost. Tato povídka se mi zalíbila z prostých důvodu. Byla ze života, taková lidská, a přišla mi nejvíc důvěryhodná a uvěřitelná. 

Ať už se vám zalíbí jakákoli z celkových devíti povídek, garantuji, že se nebudete nudit u žádné z nich. Každá z nich chutná po čokoládě, kterou snad nikdo nikdy nepohrdnul.

75%

Odkaz na knihu naleznete ZDE


Autor: Wendy Šimotová


Téma: Literatura





Související články

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Večery S – Chansonet, David Šitavanc, Spolektiv

Hudba / koncert / folk, country, bluegrass
Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice
19.04.2024 od 19:00 hod.

 

Music Stars ZUŠ Sezimovo Ústí a hosté

Hudba / koncert
Spektrum Sezimovo Ústí
19.04.2024 od 18:00 hod.

 

Yasha 96 + Méta Monde

Hudba / koncert / alternative
MC Orion
19.04.2024 od 20:00 hod.

 

Electric spring disco

Hudba / dj
No signal
19.04.2024 od 21:00 hod.