PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Bosch Fresh Festival


Festival / gastronomie




Město: České Budějovice

Datum: 06.05.2017 - 07.05.2017 od 10:00 hod.

Místo: Výstaviště - České Budějovice

 
 

Do Českých Budějovic míří česká kuchařská esa, zážitková gastronomie nebo ochutnávky delikates světové kuchyně. Pravou italskou chuť v rámci kulinářských show a workshopů představí na festivalu tuňákové výrobky Rio Mare. Bosch Fresh Festival 2017 se uskuteční na Výstavišti České Budějovice o víkendu 6. a 7. května. Záštitu nad festivalem převzal ministr zemědělství Marián Jurečka.

Na hlavním pódiu ukáží své kulinářské umění kuchařské hvězdy Zdeněk Pohlreich, Marcel Ihnačák, Petr Stupka nebo Ivan Vodochodský. Během celého festivalu můžou fanoušci dobrého jídla a pití degustovat menu jihočeských restaurací a také hlasovat a vybrat tu nejlepší z nich. Zážitková gastronomie zprostředkuje molekulární catering nebo ochutnávku hmyzích pochutin. Na programu budou i ochutnávky indické, vietnamské, francouzské, americké nebo středomořské kuchyně.

Rio Mare si pro gastronomický svátek připravilo speciální kuchařskou show s kulinářem Petrem Stupkou, který návštěvníkům uvaří dvouchodové menu s tuňákem Rio Mare. Specialista na asijskou kuchyni povede workshop se zaměřením na domácí přípravu sushi. Návštěvníci budou mít možnost v průběhu festivalu sushi pokrmy ochutnat nebo si zasoutěžit o produkty Rio Mare.

Gastronomický festival se koná na Výstavišti České Budějovice. V sobotu 6. května je program pro veřejnost od 10 do 20 hodin, v neděli 7. května pak od 10 do 17 hodin. Jednodenní vstupenka stojí 100 Kč.


Více o akci Bosch Fresh Festival na webu akce