PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Totální nasazení, Alkehol, Imodium, 5P a další míří v dubnu do Divadla Pod Čarou

Totální nasazení, Alkehol, Imodium, 5P a další míří v dubnu do Divadla Pod Čarou

Středa, 02.04.2014 / pozvánka

 

Dubnový program největší klubové scény v Písku, Divadla Pod Čarou, nabízí opět pestrou nabídku pořadů, ze kterých si snad vybere každý příznivce kvalitní kultury. Koncerty, ochotnické divadlo, výstavu prestižního fotografa, oldies diskotéku a další pořady. Už v pátek 4. dubna v klubu zahraje Luboš Pospíšil a 5P.

Hned na začátku měsíce přijede stálice české hudební scény Luboš Pospíšil s obnovenou kapelou 5P. Oblíbená parta Totální nasazení ze Slaného přiveze s novým kytaristou do Podčáry opět hutnou nálož svého melodického punkrocku. Nové písně se vrací opět k syrovějšímu soundu a protestsongům ze začátků kapely. Patrně podobnou základnu fanoušků jistě osloví dvojkoncert punkových kapel Kohout plaší smrt a Patheroye roye z nedaleké Štěkně.

Ostřejší zvuk naladí grungoví Imodium a ambiciózní seskupení Hand Grenade z Mirovic. Pro rockery pamětníky přijede hardrocková legenda Alkehol se svými vtipnými songy, kterými rozhodně neminuli název skupiny. Renomovaný písecký fotograf Petr Lusk, který je jedním z mála vyvolených, kteří pravidelně fotografují Rallye Paříž Dakar, představí své fantastické snímky z letošního ročníku automobilové soutěže v galerii klubu.

Taneční studio T- dance uvede nastudování taneční pohádky Malá mořská víla a populární ražičtí ochotníci přivezou po velkém úspěchu opět komedii Na správné adrese. Chybět nebudou ani hojně navštěvované Černé desky.

Více najdete na stránkách klubu:
 www.podcarou.cz/


Autor: zk -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.