PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Táborské kapely podpoří stavbu Hýlačky

Táborské kapely podpoří stavbu Hýlačky

Pátek, 24.02.2012 / pozvánka

 

Podpořit obnovu nedávno shořelé rozhledny Hýlačka na Větrovech se rozhodli pořadatelé na Táborsku známého festivalu tvrdé hudby Ratata Fest. Obeslali kapely, zda by zdarma zahrály, a následný výtěžek z dobrovolného vstupného chtějí použít na stavbu nové rozhledny. Nápad se ujal. Koncert pro Hýlačku se tak uskuteční v sobotu 25. února od 19 hodin v hostinci Na Bečvárně.

„Nejsem rodák z Tábora, k rozhledně vztah nemám a ani jsem na ní dokonce nebyl. Chtěl bych ji ale obnovit a vadilo mi, že všichni o tom jen mluví, ale nikdo nic ve skutečnosti nedělá. Pořádáme proto tento koncert, který má být impulsem, startovní čárou pro někoho většího, kdo má peníze a moc. Aby nebyly jen kasičky a události na facebooku,“ vysvětluje za pořadatele Martin Kučera.

Pozvání přijalo pět kapel různých žánrů. Klasickou rockovou hudbu zastoupí kapela Propal Butan, jazz fusion a bossanovy odehraje skupina KlikaVen, Meresiew představí svůj ratata core styl, K.Z.O. potěší příznivce punku a Procrastination zahrají v žánrech post grunge s příchutí metalu.

„Záměr akce byla multižánrovost, to se myslím povedlo. Oslovil jsem asi dvanáct kapel, z nich tyto pozvání přijaly. Ostatní, zejména ty velké, se většinou omluvily, že by se členové nestačili sejít. Některé ale účast zrušily na poslední chvíli, kvůli placenému hraní jinde. Vzhledem k tomu, že jde o punkáče, přijde mi to opravdu divný,“ dodal Kučera.


Autor: dap





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.