PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Sto zvířat vyhnala ze Želče silná bouřka

Sto zvířat vyhnala ze Želče silná bouřka

Pondělí, 14.06.2010 / fotoreport

 

Sobota 12. června. Krásné počasí. Příznivci pohodové ska kapely Sto zvířat se těšili na její koncert na želečském fotbalovém hřišti. Všechny plány však seškrtala náhlá bouře. Během minuty lítalo vzduchem téměř vše. Ocelové kolíky, stany, pódium.

Vzchopit se ke koncertování už nebylo možné, i přestože pořadatelé avizovali, že v případě špatného počasí bude koncert přeložen do kulturního domu.
"Bouřka přišla až v půl sedmé. Zvuková aparatura byla úplně pod vodou, a tím pádem nepoužitelná. Předpověd počasí jsme sledovali, mělo spadnout do tří milimetrů srážek. Tato bouřka byl pás, který trefil přesně prostor koncertu," vysvětluje pořadatel Martin Janoušek.

Ve větší části Želče se nic nestalo, jako v Táboře spadlo jen pár kapek. "Byli jsme hlavně rádi, že se nikomu nic nestalo, protože v momentě, kdy se zvednul velký červený stan, tak pod ním dokonce byli lidé. Například i kapela Sto zvířat," uzavírá.

Na bouřku reaguje kapela na svém webu: "Dámy a pánové, tak nám v sobotu odnesl uragán (nebo co to kujvadjat bylo) v Želči u Tábora podium, stany pro publikum, metrový ocelový kolíky lítaly vzduchem, aparát a světla zalil neuvěřitelnej liják. Za pět minut bylo po všem. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Lístky z předprodeje budou platit na druhej pokus, kterej plánujem v srpnu. UFFF!!..."


Fotografie


Autor: David Peltán, foto: Martin Habart





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.