PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Na Halloween zavítal do Apolla hojný počet návštěvníků i sám Dracula

Na Halloween zavítal do Apolla hojný počet návštěvníků i sám Dracula

Čtvrtek, 06.11.2014 / fotoreport

 

Letošní Halloweenská party přilákala na poslední říjnový pátek do sezimovoústeckého klubu Apollo hojný počet návštěvníků. Atmosféra byla hororově vydařená, a tak si DJ Milan Bílek pobyt za DJským pultem ještě prodloužil.

Halloweenská party se v Apollu koná tradičně, zatímco ale loni přicházeli návštěvníci v bikinách, letos určoval téma nový film Dracula UNTOLD. Na party tak zavítal i sám Dracula, stejně jako několik dalších povedených hororových postaviček. Na maskách si dali záležet i návštěvníci akce a kdo přišel bez masky, mohl si na místě nechat zkrášlit obličej ve face-painting studiu.

Výbornou atmosféru dokreslila bohatá tematická výzdoba a hudba, kterou zajistil DJ Milan Bílek. Protože parket byl plný až do poslední chvíle, přidával Milan Bílek ještě 30 minut. Atmosféru večera vám připomene fotoreport.
 


Fotografie


Autor: i, foto: Martin Mitas





SMUTÉNKA: Zemřel hudebník Vojtěch Havel

 SMUTÉNKA: Ve 62 letech zemřel v pondělí 21. října hudebník - violoncellista a pianista Vojtěch Havel z dua Vojtěch a Irena Havlovi. Držitelé Českého lva měli tento týden vyrazit na turné k novému albu Four Hands a měli se zastavit také v Jihočeském kraji v Divadlo Oskara Nedbala Tábor a Biograf Kotva... "....vystudoval Státní konzervatoř v Praze obory violoncello a klavír (1984). Hudbě se věnoval i nadále se svou manželkou Irenou Havlovou a forma jejich spolupráce byla natolik těsná a harmonická, že se nadále dá hovořit již pouze o manželech Havlových jako o jednolitém uměleckém subjektu." (dap)

Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Mr. Bowie - nemoc - přesunuto

Hudba / koncert / rock
Spektrum Sezimovo Ústí
24.10.2024 od 19:00 hod.

 

Viktor Špaček: Čistý, skromný život

Ostatní / autorské čtení
Městská knihovna Tábor, Žižkovo náměstí 10, Tábor
24.10.2024 od 18:00 hod.

 

Hubert Huber – Neue Medien

Výstava / obrazy/grafiky/video
Galerie U Radnice
24.10.2024 - 12.01.2025 od 10:00 hod.
vícedenní akce

 

Střípky z floridské přírody

Ostatní / Barevný čtvrtek
Divadlo Oskara Nedbala Tábor
24.10.2024 od 19:00 hod.