PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Mighty Sounds se přibližují. Čekejte Inner Circle i Biohazard

Mighty Sounds se přibližují. Čekejte Inner Circle i Biohazard

Neděle, 01.07.2012 / pozvánka

 

Festival Mighty Sounds už má téměř kompletní line-up. Letmý pohled do seznamu účinkujících potvrzuje, že kvalitních zástupců daných žánrů zejména ze zahraniční bude letos opět příjemně velké množství. Nejen s jedinečnými letními hity se představí jamajská klasika a opravdová legenda Inner Circle. Svoji energii vypustí do natěšeného českého publika ska-punkoví The Locos. Přijedou průkopníci hardcoru, kteří jsou v současnosti ve skvělé formě, Biohazard, nebo u nás neuvěřitelně populární energičtí ska hip-hopeři Irie Révoltés. Představí se také sympatická anglická hvězda folk punku Frank Turner. Z české scény opět Mighty Sounds vybírá to nejlepší a nabídne Sto zvířat, Pipes and Pints, Hentai Corporation, Fast Food Orchestra a spoustu dalších kapel.

Největší festival svého žánru v České republice i střední Evropě, Mighty Sounds, chystá svůj osmý ročník. Ten se koná od 13. do 15. července. Už za necelé tři týdny tak v Táboře zazní to nejlepší ze ska, punku, rockabilly, hardcoru, punkrocku, reggae, dancehallu a dalších hudebních žánrů. 

Nejen hudba

Letos Čápův Dvůr pojme tři živá pódia, čtyři DJské scény a k tomu i divadelní stan. Hlavními hvězdami DJské scény Radia 1 budou Sanjin & Youthman a OBF. Kromě toho se chystá doprovodný program, ve kterém je v nabídce mimo jiné skate exhibice, fireshow, graffiti workshop, fotbalový a nohejbalový turnaj a spousta dalších překvapení. Prvních 2500 příchozích navíc letos dostane od generálního partnera festivalu panáka na uvítanou.

Týden po Mighty Sounds, 23. července, se v Praze ve velkém sále Lucerny uskuteční koncert punkových legend, Rancid. Tento koncert tak bude zcela unikátní festivalovou afterparty. Afterparty je přichystaná také v Táboře, a to v klubu Orion.

Vstupenky na všechny tři dny festivalu se do konce června prodávají za 890 korun, od 1. do 12. července je jejich cena 950 Kč. Ceny na místě, cenu speciálního kombo ticketu na festival a na Rancid, podrobné informace o festivalu a kompletní line-up najdete na www.mightysounds.cz.

POSLECH:
Inner Circle - http://www.youtube.com/watch?v=uc2UEfWjvo8
Pozvánka Franka Turnera na festival Mighty Sounds: http://www.youtube.com/watch?v=HfMDIYjZFdo  


Autor: i -


Téma: Mighty sounds





Související články

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Music Stars ZUŠ Sezimovo Ústí a hosté

Hudba / koncert
Spektrum Sezimovo Ústí
19.04.2024 od 18:00 hod.

 

Večery S – Chansonet, David Šitavanc, Spolektiv

Hudba / koncert / folk, country, bluegrass
Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice
19.04.2024 od 19:00 hod.

 

Yasha 96 + Méta Monde

Hudba / koncert / alternative
MC Orion
19.04.2024 od 20:00 hod.

 

Electric spring disco

Hudba / dj
No signal
19.04.2024 od 21:00 hod.