PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Jihočeští muzikanti pozor, další Expedice Přeštěnice bude v budějovickém Velbloudu

Jihočeští muzikanti pozor, další Expedice Přeštěnice bude v budějovickém Velbloudu

Pondělí, 31.03.2014 / článek

 

Padesát šest kapel využilo možnost a přihlásilo se do festivalové soutěže Expedice Přeštěnice, do dnes, 31.března, můžete "lajkovat" skupinu (vždy pod jejím příspěvkem na stránkách festivalu. Open Air Musicfest Přeštěnice ve spolupráci s Velbloud Music Barem v Českých Budějovicích však vyhlašuje další kolo soutěže Expedice Přeštěnice pro jihočeské kapely. Dostanou tak příležitost zahrát si ve zmíněném klubu i na samotném OAMF Přeštěnice. Jaká jsou pravidla?

Do soutěže se mohou hlásit hudební skupiny se základnou v jižních Čechách bez žánrového omezení do 6. dubna 2014. Přihlášky se zasílají na expedice@prestenice.cz společně s krátkou charakteristikou skupiny, fotografií a kontaktem. Na základě dodaných podkladů bude každé přihlášené skupině vytvořena na webu festivalu www.prestenice.cz profilová stránka s možností facebookového lajkování.

Hlasování začíná okamžitě po zveřejnění profilu a bude probíhat do 27. dubna. První tři kapely s největším počtem lajků postupuje přímo na koncertní finále do klubu Velbloud Music Bar, který se uskuteční ve čtvrtek 15. května 2014. Trojlístek kapel doplní čtvrtá, kterou vybere porota ze zástupců festivalu a Klubu Velbloud.

Hledání nových jmén z jihu

Na místě budou rozhodovat už jen návštěvníci koncertu pomocí hlasovacích lístků. Skupina s největším počtem hlasů získá možnost vystoupit na Open Air Musicfest Přeštěnice 27.- 28. června 2014. Z dodaných hlasovacích lístků bude vylosováno pět jmen účastníků, kteří získají volnou vstupenku na přeštěnický festival.

„Rádi bychom touto akcí představili festival přímo v Českých Budějovicích a podpořili jihočeské skupiny. A doufám, že se nám podaří objevit nové Bags nebo Pub Animals,“ okomentoval soutěž produkční festivalu Josef Kašpar.

Čtrnáctý ročník festivalu slibuje zajímavý program. Poprvé v historii festivalu vystoupí československá rocková legenda Olympic, dále skupiny Divokej Bill, Iné Kafe, MIG21, Arakain, Škwor, Zakázaný Ovoce, Totální nasazení nebo německá skupina jerx.

Vstupenky lze v předprodeji zakoupit v sítích Ticketpro a Ticketstream. Na celý festival stojí 490 Kč, první sada vstupenek byla během prosince vyprodána. Za 450 korun ji můžete koupit do 31. března!  Více informací www.prestenice.cz
www.facebook.com/prestenice


Autor: i, dap -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.