PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Forbidden Society odtajní nové věci z chystané desky na Welcome to the Jungle

Forbidden Society odtajní nové věci z chystané desky na Welcome to the Jungle

Pátek, 26.12.2014 / pozvánka

 

Vánoční Welcome to the Jungle se přiblížil a jak už je tradicí, tak i tentokrát to bude pořádně nabitá akce. Tu nejlepší atmosféru vytvoří hlavní host večera Forbidden Society - Dj, producent a majitel úspěšného labelu labelu FS Rec. Jeho hraní v Japonsku, Austrálii, nebo na největší halové akci v Ruském St. Petersburg Pirate Station ukazuje, že se jedná o jednu z největších postav drum&bassové hudby v České republice. Forbidden navíc na vánočním večírku Welcome to the Jungle, který se koná 26. prosince v táborském klubu Mileniu, odhalí pecky z chystné desky.

"Album vyjde na Forbidden Society Recordings s katalogovým číslem FSRECS010 ve formě otvíracího dvouvinylu s plakátem, samolepkou a kartičkou ke staženi celýho alba (17 tracků) zdarma. Bude nádhernej obal od člověka z Francie, který nyní žije v Americe a pracuje pro GE motors. Pro ně navrhuje koncepty aut a nikdy před tím nedělal žadnej obal, flyer či podobně. Album pak vyjde na dvou CD, kdy jedno bude obsahovat 15 tracků a druhé mix celé desky," prozradil Forbidden Society. K jednomu z tracků se bude točit i videoklip a album fanoušci mohou očekávat koncem ledna.

 Na Welcome to the Jungle v prosinci se můžete těšit také na Dj Pixie, který už několikrát dokázal udělat V Mileniu pořadný peklo. Dále pozvání přijali Wab Project v sestavě Alah, Winyl za doprovodu Mc Bombicz. Doplní je Hellsmith a domácí parta Soundpolis.

Nebude chybět ani druhá stage, kde budou řádit v rytmech house, grime, garage a dubstepu Brock a parta WATP v sestavě Wizual, Quadrall, Murdah, B.Sick.


Autor: dap -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.