PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


FootFest 2013: Buty, No Name, IneKafe či Znouzecnost za cenu jednoho koncertu!

FootFest 2013: Buty, No Name, IneKafe či Znouzecnost za cenu jednoho koncertu!

Sobota, 25.05.2013 / pozvánka

 

Devátý ročník jednodenní kulturně sportovní akce se koná 13. července na fotbalovém stadionu v Želči nedaleko Tábora. Letošní program FootFestu je našlapaný předními českými kapelami a novinek doznalo i zázemí pro návštěvníky. Vstupenky na festival do konce května za neuvěřitelných 250 korun. A co vás čeká?

„Jako vždy akce začne kolem deváté hodiny ráno turnajem v malé kopané. Přihlášeno je 24 týmu z celé republiky a jedno místo se nyní uvolnilo! Finále odehrají týmy ve 13 hodin a o hodinu později vypukne hudební dění, odstartuje ho kapela Buty!“
odhaluje program pořadatel Martin Janoušek.

Po Buty budou následovat kapely jako Arakain, No Name, IneKafe, Vypsaná fiXa, Zakázaný ovoce, UDG, Seven, Peshata, Znouzecnost, Simon, Jaksi Taksi a další. Vzhledem k širšímu hudebnímu programu organizátoři letos poprvé udělaly dvě stage. Jednu z nich tvoří obrovské šapitó pro 700 lidí.

„Na jednom pódiu budu hrát slavnější skupiny, na druhém se blýsknou regionální kapely. Velkokapacitní stan by měl posloužit i při špatném počasí. Program na stageích se nebude krýt, takže nikdo o nic nepřijde!“ upozorňuje Janoušek. Loni festival navštívilo přes 2000 lidí, letos organizátoři čekají mnohem více. „Jsou tu dobré kapely a vstupenky rychle mizí. Zdvojnásobili jsme pro to i bezpečnost a zvažujeme, že uděláme autobusové svozy z blízkých měst,“ doplňuje organizátor. Další novinkou je možnost přespání ve stanu, na akci přibude stanová vesnička.

Vstupné na hudebně bohatou akci je do konce května krásných 250 korun, což je běžná cena za koncert jedné kapely! Poté se cena zvýší na 300 a na místě zaplatíte 390 korun.

Informace o předprodeji vstupenek, programu, turnaji a výhodách najdete na webových stránkách: http://www.footfest.cz



Autor: dap -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.