PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Druhá část rozhovoru: Zdravě jíst a přitom si pochutnat? Jde to!

Druhá část rozhovoru: Zdravě jíst a přitom si pochutnat? Jde to!

Neděle, 26.01.2014 / fotoreport + článek

 

V únoru loňského roku byla v Táboře v Pražské ulici otevřena jídelna a prodejna zdravé stravy Natural. Přinášíme druhou část rozhovoru s její majitelkou Jitkou Pavlátovou.  (první část zde: www.kulturne.com/clanek/zdrave-jist-a-pritom-si-pochutnat-jde-to)

Za měsíc tomu bude rok, co jste v Táboře otevřela prodejnu a jídelnu zdravé stravy Natural. Můžete zhodnotit uplynulý rok z pohledu vaší firmy?
Prostory, které jsme si vybrali pro naší provozovnu, musely být nejdříve zrekonstruovány. To nás stálo více času než jsme původně předpokládali a tak jsme poprvé otevřeli až 20. února 2013, i když plán byl začít již od 01.01.2013. Díky tomu jsme ale mohli nabídnout našim zákazníkům příjemné prostředí a kvalitní služby. Jídelna nabízí 3 teplá jídla, 2 polévky a zeleninový bar se saláty a přílohami. Na krámku můžete zakoupit velký sortiment bio, bezlepkových, dia a dalších zdravých potravin a velký výběr obložených chlebů, bulek, rohlíků či sladkých buchet a pohárů vlastní výroby.
Od 01.09.2013 jsme začali rozvážet ZDARMA po Táboře obědy a zboží z krámku. Od nového roku označujeme v jídelníčku ( www.naturaltabor.cz ) potraviny přirozeně bezlepkové a snažíme se zařazovat stále více bio a místních potravin.

Můžete nám prozradit, kdo tvoří převážnou část vašich zákazníků?
Dá se říci, že oslovujeme široké spektrum zákazníků do náctiletých studentů až po lidi důchodového věku. Můžete u nás potkat úředníka, lékaře, důchodce, dělníka či studenta. Jelikož si u nás může vybrat vegetarián, vegan, člověk s celiakií, ti kteří potřebují regulovat svoji váhu, či jen zákazníci, kteří se chtějí zdravěji stravovat.

A jaké máte plány do nového roku?
Udržet a neustále zlepšovat naši nabídku pro zákazníky. Snažit se do nabídky zařazovat ještě více bio surovin a místních potravin. Ukazovat lidem, že co je zdravé může také dobře chutnat. Lépe reagovat na přání zákazníků, založili jsme účet na facebooku.
A otevřít eshop, aby mohli zákazníci nakupovat z pohodlí domova. Ještě jsem touto cestou chtěla poděkovat všem našim zákazníkům za přízeň a popřát jim v novém roce hodně zdraví, štěstí a spokojenosti.


Fotografie


Autor: i -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.