PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Do Tábora se vrátí jazzrock jako řemen

Do Tábora se vrátí jazzrock jako řemen

Úterý, 02.09.2008 / pozvánka

 

Jazzrock, latinu i experimentální hudbu slibuje sobotní koncert pražského tria Poetic filharmony v jam clubu Poslední nota na Budějovické ulici. První tóny se rozezní ve 20 hodin.

Těleso složené z kytaristy Romana Hampachera, slovenského baskytaristy Romana Džačára a bubeníka Jana Červenky vzniklo na podzim roku 2004. Autorské skladby jako Osvětim, Jeff či Dřevomorka mohlo táborské publikum slyšet v Poslední notě před zhruba půl rokem. Kapela do Tábora nyní dorazí s novým repertoárem.

"Budeme hrát několik novinek z aktuálního demosnímku Live Session. Máme také rozdělané tři další skladby. Uvidíme, zda najdeme odvahu s nimi vylézt před publikum. Jinak se nyní snažíme, aby v naší hudbě byl posun. Pokoušíme se nehrát za každou cenu milion not, ale chceme nechat vyznít ty správné momenty pokud možno s minimem prostředků," dává nahlédnout do sobotního playlistu bubeník Jan Červenka.

Naznačil, na jaké hudební vlně se bude koncert pohybovat. "Základem je určitě jazzrock, ale začali jsme se ohlížet i směrem k reggae a latině. Máme jednu věc ve stylu merengue, je to naše první trochu coververze jednoho hitu nejmenované purpurové hardrockové skupiny. Děláme i výlety do elektronické hudby, kterou hrajeme akusticky," dodal Červenka.


Autor: David Peltán





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.