PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


David Koller: Chtěl jsem si zkusit unplugged Nirvany. Půjdeme hodně na dřeň

David Koller: Chtěl jsem si zkusit unplugged Nirvany. Půjdeme hodně na dřeň

Čtvrtek, 25.04.2013 / pozvánka

 

Turné Davida Kollera volně navazuje na koncertní projekt z jara loňského roku, kdy Koller odehrál vyprodané koncerty s tělesem Agon Orchestra. Zatímco tehdy zněly skladby ve velkolepých aranžích dechů a smyčců, letošní akustické koncerty nechají vyniknout křehčímu potenciálu Kollerových melodií a textů. Uskupení zahraje v sobotu 27. dubna v táborském hotelu Palcát. Vstupenky ještě nejěké jsou. Můžete je také vyhrát s Kulturne.com v sekci soutěž.

"Úžasný a nečekaný návrat k folku a k hudebním kořenům jsem vnímal kdysi s Nirvanou a jejím slavným unplugged koncertem. Už tehdy jsem měl touhu si to někdy také zkusit. Zatím jsme vždy hráli 'elektricky', sice třeba s orchestrem, ale úplně akusticky ještě nikdy," říká David Koller. "Půjdeme hodně na dřeň a chceme také víc improvizovat," dodává.

Playlist vystoupení v nejen českých a moravských divadlech bude těžit především z repertoáru Kollerbandu, hlavně z písní, které natočil ve studiu jako session unplugged a které jsou fanouškům k dispozici ke stažení na webu clickmusic.cz.

"Vedle věcí Kollerbandu zahrajeme také akustické verze písní z mých sólových alb i z repertoáru kapel, ve kterých jsem působil," dodává bývalý člen Lucie, Jasné páky, Žentouru nebo Pusy.

Na jarní akustické turné vyrazí zpěvák, bubeník a kytarista David Koller se svou dlouholetou doprovodnou kapelou ve složení Tomáš Marek a Adam Koller - oba bicí a percussion, Michal Pelant - kytara, zpěv, Michal Nejtek - piano a Marek Minárik - akustická basa.

Akustické turné Davida Kollera v Hotelu Palcát s komorním tělesem Agon Orchestra, kde nechají vyniknout křehké kráse Kollerových melodií a textů. Start koncertu je ve 20 hodin přesně!
Předprodej vstupenek na recepci hotelu Palcát. Rezervace a další informace na tel.:381252901, nebo na 774706573

Cena vstupenek: 1. sektor (1. – 7. řada) 590Kč, 2. sektor (8. – 15. řada) 450 Kč, 3. sektor (16. – 21. řada) 350 Kč.


Autor: dap -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.