PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Brooklyn night v ČB

Brooklyn night v ČB

Sobota, 19.07.2008 / fotoreport

 

Dozrál čas a já se po týdnu cestování konečně dostal k fotoreportu z akce Brooklyn night, která se konala 12.7. v klubu Marty´s v Českých Budějovicích. Akci navštívilo poměrně málo lidí, což mohlo být zapříčiněno mnoha faktory, kterýma Vás tu nebudu nudit, že ? Uvidíme příště ?

Celou akci rozjeli domácí djové Ramel a Don Blane , které navíc podpořil Dj Zato z Tábora a beatboxová show od Jaro Cossigy. Okolo jedenácté se začali představovat jednotliví interpreti. Jako první to byli Johny Cottage se svojí půvabnou vokalistkou a se supportem v podobě dj Don Blanea. Hned po něm vypálil svoje vály staronový táborský raper Theo Grande s podporou dje Zata. Jako poslední český zástupce vystoupila dvojice Milion Celebrit a Jaro Cossiga, kteří předvedli, zač je toho loket. Na akci bylo znát, že český underground žije a že ne všichni musí jet komerční popovou linku dnešního hip-hopu. Díky jim za to.

Chvilku po půlnoci se ukázali očekávání hosté v podobě MC Propaganda Anonymus a s djem Milkmoney zástupce brooklynské crew Mindspray. Kluci si připravili show v podobě jedné nekončící flow složenou jak z vlastních, tak i z půjčených instrumentů. "MC mnohdy rapoval tak rychle, že jsem měl pocit, jako kdyby na mě plival hřebíky. Každopádně mě jeho výkon mile překvapil a jsem rád, že jsem je mohl vidět a prohodit s nimi pár slov", uvedl jeden z pořadatelů.

Nezbývá nic jiného, než říct, že akce byla i přes malou návštěvnost úspěšná a že nás v Září čeká další pokračování. Můžete se těšit na slovenskou stálici VECe , další americkou skupinu z Brooklynu a možná i na mnohem víc ? zůstaňte nalazeni na tento web a dozvíte se mnohem více.


Fotografie


Autor: - Hundz -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.