PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Bez Záruky pokřtili Krysy v pohybu

Bez Záruky pokřtili Krysy v pohybu

Neděle, 28.10.2012 / fotoreport

 

V jindřichohradeckém hudebním klubu Studio 13 se v sobotu 20. října odehrál nezapomenutelný hudební večer se skupinou Bez Záruky spojený s křtem jejich posledního CD Krysy v pohybu. V krásně uvolněné náladě skupina Bez Záruky odehrála skladby z nové desky, ale i starší kousky z dema 2009. Jako host vystoupil legendární jindřichohradecký kytarista Vladimír Štefl a střihnul si s kapelou improvizace na několik světově známých i méně profláklých skladeb.

Kapela Bez Záruky působí na scéně od roku 2008, kdy se po rozpadu kapely "Z bláta do louže a z deště pod okap" přidal k osiřelým kytaristům Daliboru Dědičovi a Mirkovi Snížkovi zpěvák Pavel Körner. Skupina začala tvořit prakticky výhradně vlastní věci, za bicí dosedl Miloš Kříž, na el.housle se přidal Michal Kubín (kdysi pražské Majerovy brzdové tabulky, Vejfuk, Marma atd) a po několika změnách se u basy usadil nejmladší člen Honza Maxa.

Více o akcích najdete také na facebooku jihočeského kulturního serveru Kulturne.com. Staňte se přáteli a mějte přehled o tom, co se děje v kultuře nejen na jihu Čech.


Fotografie


Autor: František Ciml





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Napříč světovou tvorbou

Kino / film / Ozvěny Anifilmu
Divadlo Oskara Nedbala Tábor
22.10.2024 od 19:00 hod.

 

František Tichý a studenti: Přírodní škola

Ostatní / setkání / přednáška / beseda
Truhlárna (Lucínova 3090, Tábor)
22.10.2024 od 17:30 hod.

 

Kapitoly Milevské historie

Ostatní / Beseda
Dům kultury Milevsko
22.10.2024 od 17:30 hod.