PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Babyfest: Festival z jiné planety

Babyfest: Festival z jiné planety

Neděle, 10.08.2014 / fotoreport

 

Celkově pátý ročník Babyfestu se na Rechlích uskutečnil v sobotu 2. srpna. Odpoledne patřilo podle tradice především mladším návštěvníkům, kteří si mohli z Blanice vylovit zlato nebo se zúčastnit hudební a výtvarné školy.

V podvečer pak byl na programu hudební set několika interpretů. Jako první se na podiu představil pražský rapper Ital Kazatel. Dalším vystupujícím byla nová jihočeská kapela Velitel Kadlec pod taktovkou vynikajícího hudebníka Franty Ďuriše. Jako třetí to na podiu rozbalil písničkář HC Tramp. Babyfestu se jako obvykle účastnili i šumavští Walden, kteří divákům zahráli krátký kytarový nářez okořeněný divokou poezií Garyho Snydera.

Vrchol večera přišel očekávaně s prvním úderem nástrojů pražsko-slezské kapely Planety. Snová muzika s romantickými záclonami protkaná surrealistickými texty. Možná jeden z nejlepších koncertů této partičky vůbec. Planety divákům představily svůj nový vinyl - „Nekonečná hudba města zapomeneš“, který vyšel pod taktovkou Silver Rocket. Závěr večera patřil písničkářce Mrs. Mia Wallace, která vystoupila za doprovodu bicích.

Sleduj www.facebook.com/Kulturnecom 



Fotografie


Autor: Libor Staněk





Barokní dvůr Borotín pokračuje v rekonstrukci a prosí o pomoc

Další ročník soutěže neziskových organizací Máme vybráno, která se zaměřuje na obnovu památek, odstartoval. V prvním kole jde o to, kdo vyhraje krajské kolo a postoupí do celorepublikového finále. Do klání se letos opět zapojil i Barokní dvůr Borotín, který majitelé postupně zachraňují před zchátráním a po celý rok se v něm snaží dělat kulturně-společenské akce por dospělé i děti. Hlasování probíhá do 31. května, takže pokud máte chuť podpořit obnovu Barokního dvora Borotín, hlasujte ZDE

Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Svišti v orchestřišti: Koncert na cestu na poštu

Hudba / koncert
Městská knihovna Tábor, Jiráskova 1775, 390 01 Tábor
26.04.2024 od 16:00 hod.

 

folk mezi řekami - jen tak tak a dobrý ročník

Hudba / koncert
Kulturní dům Veselí nad Lužnicí
26.04.2024 od 18:00 hod.

 

Walda Gang & Tlustá Berta

Hudba / rock
KD Písek
26.04.2024 od 20:00 hod.

 

Bratři Orffové

Hudba
Divadlo Oskara Nedbala Tábor
26.04.2024 od 19:00 hod.