PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Apollo se v pátek oblékne do černobílé, Moon čeká sraz tunningových aut

Apollo se v pátek oblékne do černobílé, Moon čeká sraz tunningových aut

Středa, 13.05.2015 / pozvánka

 

V pátek 15. května čekají milovníky taneční hudby další dvě zajímavé akce. První z nich se koná v sezimoústeckém Apollu, které se tentokrát převlékne do černobílé, a tou druhou jeSupercars night v pelhřimovském Moon klubu.

Black&White party v Apollu



Djane Jeaniss a Dj Mc Rico (Barbardos), to jsou hosté černobílé párty, která proběhne v pátek v sezimoústeckém Apollu. DJane Jeaniss již zaznamenala úspěchy po boku Michaela C na Somersby party tripu, na podobné party v Moonu a také na Vyšší dívčí společně s DJane Mejsi. V Apollu vystoupí vedle Dj a MC Rica, známého jako Black Angel, který je považován za zakladatele RnB v České republice. Jeho vyhlášené Soul Train party se konají v Praze již 15 let, kde je také rezidentem klubu Radost FX. Má bohaté mezinárodní zkušenosti - pochází z ostrova Barbados, absolvoval tour z Londýna až na Floridu a v Londýně působil pravidelně přes dva roky. Spolupracoval s "Elite Look" a "MTV Network Europe" a zahrál si také s osobnostmi, jako je Paul Van Dyke, Karl Brown, Africa Islam a Big Ali.

Na Black & White party v Apollu vystoupí také taneční skupina GR8! a na oldies stage zahraje DJ Tomáš Pešina. Nebude chybět tematická výzdoba a personál, tanečnice i promo tým bude oblečen v černobílé. A ti, kteří přijdou v černé a bílé také, čeká uvítací drink a dárek.

Více informací naleznete na Facebooku Apolla ZDE


Supercars night v Moon klubu



V pátek se také zabaví Pelhřimov, kde pořadatelský tým Manabe připravil odpolední i večerní program. Odpoledne se vedle Moon Music Clubu předvedou tunningová auta pod vedením Asfaltado Tuning Team Tábor, a večer zahraje DJ Daniel Čechtický. Na návštěvníky čeká také bohatý doprovodný program.

Odpolední program začíná v 18:00. Oficiální Supercars budou připravena vedle Moon Music Clubu, kde bude fungovat také venkovní bar s grilem a chybět nebudou ani tzv. racing girls. Každé upravené auto dostane uvítací drink a prvních 20 aut navíc poukaz na konzumaci ve venkovním baru v hodnotě 100 Kč. Auto s nejhezčím nočním designem vyhraje hodnotnou cenu.

Večerní party startuje ve 21:00. Pořadatelé chystají vyhlášení výsledků soutěže a také natáčení after movie. O hudbu se postará DJ Daniel Čechtický. Těšit se můžete i na akční drink Finlandia Vodka + Semtex za 30 Kč a speciální tematickou racing výzdobu a dekorace. Vstupné je 30 Kč.

Pořadatelský tým Manabe se do Pelhřimova vrací po 2 letech – zorganizovali už party na sněhu, na parníku, pod širým nebem, nespočet akcí v klubech a nyní vás ve spolupráci s Asfaltado Tuning Team Tábor zvou na sraz superaut.

Více informací na:
www.fb.com/asfaltado
www.fb.com/manabeparty
www.fb.com/moonclub.cz

Oficiální událost na Facebooku je ZDE


Autor: i -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.