PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Ajvafest bude opět bojovat proti pasivitě

 Ajvafest bude opět bojovat proti pasivitě

Úterý, 16.09.2008 / pozvánka

 

Do tábořiště pod Svákovem v Soběslavi se po roce vrátí jedna z posledních open air akcí letošní festivalové sezony. Místní centrum pro volnočasové aktivity A.J.V.A. pořádá v sobotu druhý ročník Ajvafestu.

Hudební produkce v tábořišti pod Svákovem odstartuje v 15.30 hodin, kdy se na podiu představí funkjazzová formace Jam4u. Následovat ji budou kapely Závodní ovce, Suicide, Green Smatroll, Living Pudding a Kusumam. Představí se i dýdžejové Broncík, Tao Maffa, Apatch, Bio-trip, Datel, Acid Animals, Acod proffesor, Alister nebo loňský vítěz sezimoústeckého Vinyl Cupu Jimy Fingaz. Hudební produkci zpestří divadlo Mýtus ? stín sebesám.

Pořadatelé pro návštěvníky připravili i bohatý doprovodný program. K dispozici bude footbagový workshop s hackisakovou exhibicí, freestyle frisbee exhibice, vystoupení orientálních tanečnic, infostánek o drogách, čajovna, ekostánky, tvůrčí koutek malování, fotografie i textilní dílna a výstava.

Loni byl problém s přístupovou cestou, kterou podmáčel silný déšť. "Cesta je nově udělaná a máme z ní velkou radost. Letos tedy nebude žádná blátotlačka, i kdyby počasí nepřálo," řekla za pořadatele Táňa Doležalová.

Levnější vstup zajistí průvod
Program opět zahrnuje takzvaný Proaktivní pochod. Průvodu se může zúčastnit každý. Sraz je ve 14 hodin na Náměstí republiky.

"Na pochod si zájemci mohou připravit proaktivní transparenty, masky, hudební nástroje a bubínky. Pochodem chceme především aktivně zapojit mladé lidi ze Soběslavi a okolí a upozornit tak na jejich možnost projevu. Účastníci průvodu budou mít o polovinu levnější vstupné na festival," upozornila Doležalová. Vstupné se platí na místě a činí 200 korun.

Občanské sdružení A.J.V.A. je dlouhodobý projekt se základní ideou oživit kulturní život v Soběslavi a poskytovat prostor pro efektivní volnočasové aktivity.


Autor: David Peltán





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Music Stars ZUŠ Sezimovo Ústí a hosté

Hudba / koncert
Spektrum Sezimovo Ústí
19.04.2024 od 18:00 hod.

 

Večery S – Chansonet, David Šitavanc, Spolektiv

Hudba / koncert / folk, country, bluegrass
Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice
19.04.2024 od 19:00 hod.

 

Yasha 96 + Méta Monde

Hudba / koncert / alternative
MC Orion
19.04.2024 od 20:00 hod.

 

Electric spring disco

Hudba / dj
No signal
19.04.2024 od 21:00 hod.