PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Festival Dead End má letní verzi u vody. Program zabaví dospělé i děti

Festival Dead End má letní verzi u vody. Program zabaví dospělé i děti

Čtvrtek, 19.05.2022 / článek

 

V pátek 20. a sobotu 21. května se v Rožmberku nad Vltavou koná letní podoba Dead End Festivalu – Dead End u vody. Dvoudenní program slibuje porci skvělé muziky a zábavu pro celou rodinu. Festival, kam dospěláci rádi vezmou s sebou i své děti.

„Nechceme se postavit do řady letních festivalů, na které jste zvyklí. Náš záměr je jasný: setkání přátel a kamarádů v krásném prostředí u skvělé muziky s programem pro celou rodinu," uvádí za Dead End tým Radim Pígl.

Dead End u vody není postaven jen na hudbě, ale nabídne i bohatý doprovodný program, který zahrne sport, zábavu a tvoření. Dead End tým si vždy zakládal i na servisu a zázemí, a nejinak tomu bude i na jeho letní verzi. Na festivalu bude možné ubytování ve stanech přímo v areálu. 

V pátek 20. května bude areál otevřený od 16 hodin a první kapela vystoupí v 17:30. Můžete se těšit mimo jiné na kultovní Mňágu a Žďorp nebo na speciální akustický set nezaměnitelných The.Switch. Sobotní program startuje ve 13 hodin. Během sobotního programu dáme příležitost dvěma mladým začínajícím kapelám. První kapela hlavního programu zahraje od 16 hodin. Line Up bude znovu nabitý, vystoupí Gaia Mesiah, energií nabitý Honza Křížek, speciální set zahrají Locomotive a program uzavřou Satisfvcktion unplugged.

Protože Dead End u vody nemá ambice soustředit se jen na hudební stránku, nabídne také něco navíc. Oba dny si užije opravdu celá rodina. Program přinese různé sportovní aktivity, horolezeckou stěnu nebo možnost projížďky na lodi po Vltavě.

"Jsme v Rožmberku a návštěva hradu se přímo nabízí. Určitě si nenechte ujít hradní věž Jakobínku, která byla v nedávné době rekonstruována pomocí středověkých postupů a technologií. Výhled z ní na městečko je přímo neskutečný," dodávají pořadatelé.

Vstupenky budou jak na místě, tak v předprodeji. Veškeré informace najdete na www.deadend.cz a na www.facebook.com/deadendfestival.


Autor: David Peltán





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.