PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Tři dny hokejové radosti. Winter Classic Hockey Days přivezou hvězdy NHL i extraligy

Tři dny hokejové radosti. Winter Classic Hockey Days přivezou hvězdy NHL i extraligy

Úterý, 25.01.2022 / článek

 

Na venkovním kluzišti v Plané nad Lužnicí se o víkendu od 28. do 30. ledna koná jedinečná hokejová akce pro profesionály, hobby sportovce i malé hráče. Na exhibiční, charitativní utkání dorazí hvězdy NHL (např. Jaroslav Moudrý, Aleš Kotalík) a extraligy (např. Jiří Šimánek) i členové české reprezentace. Pořadatelé slibují, že víkend bude zážitkem pro celou rodinu. Více info najdete také ZDE.

"Cílem Winter Classic Hockey Days je vytvoření jedinečné rodinné sportovní události. Nabídnout fanouškům hokeje všech věkových kategorií zajímavou podívanou, popřípadě přiblížit hokej skrze víkendový program ostatním návštěvníkům. Podstatné je pro nás vytvoření nezapomenutelného zážitku pro dětské účastníky. Připravit jim turnaj s atmosférou velkých hokejových utkání doplněný dovednostními soutěžemi, vyhlášením a podobně," říká za pořadatele Florián Pejcha. 

Organizátoři chtějí také podpořit kulturní a sportovní dění v regionu Plané nad Lužnicí a z akce by rádi udělali tradici. 

"Za zmínku stojí účast Jaroslava Pouzara staršího, legendárního českého hokejisty, který vhodí bully a zahájí turnaj exhibice," doplnil Florián Pejcha. 

Vstupné na akci je dobrovolné a část výtěžku bude věnována na charitativní účely. Na místě nebudou chybět stánky s jídlem a pitím. Pro diváky je také nachystaný koutek s virtuální realitou, který zapůjčil generální partner Skupina Čez.

S Kulturne.com a Winter Classic Hockey Days budete moci v soutěži vyhrát zajímavé ceny. Více na facebooku Kulturne.com.


PROGRAM: 


Pátek 28.1.

Diváci se mohou těšit na turnaj pěti hobby týmů. Zápasy začnou V 10 hodin. Vyhlášení a zakončení turnaje bude zhruba ve 20 hodin. Kromě zápasů poměří hráči své síly i v dovednostních soutěžích (přesnost střelby a slalom).


Sobota 29.1.

Od osmi ráno začne turnaj v minihokeji. Oficiální zahájení pak bude ve 14 hodin. Celkově bude soutěžit 12 týmů malých hokejistů z různých koutů republiky. Podobně jako u hobby turnaje budou i tento den probíhat dovednostní soutěže (stejné jako u hobby + rychlost bruslení). V 17 hodin začne zlatý hřeb programu v podobě exhibičního utkání. Nastoupí zde bývalí i současní profesionálové (např. Jaroslav Modrý, Aleš Kotalík, Jiří Šimánek).


Neděle 30.1.

Pokračování turnaje v minihokeji. V 18 hodin pak bude slavnostní zakončení a vyhlášení.


Fotografie


Autor: David Peltán





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.