PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Divadlo Oskara Nedbala Tábor pokračuje online koncerty, výstavou i prohlídkou

Divadlo Oskara Nedbala Tábor pokračuje online koncerty, výstavou i prohlídkou

Čtvrtek, 18.02.2021 / článek

 

Divácky úspěšná série živých online vystoupení z jeviště táborského Divadla Oskara Nedbala bude pokračovat i nadále, a to minimálně do konce března. Počty zhlédnutí jednotlivých představení předčily očekávání dramaturgů divadla a jen potvrzují potřebu kulturního vyžití veřejnosti i v této nelehké době.

„V rámci ledna a února jsme pro diváky připravili devět živých přenosů. Žánrově se jedná o koncerty klasické a současné hudby, divadla pro děti, vernisáž, komentovanou prohlídku zrekonstruovaných prostor divadla doplněnou diskusí s architekty Monikou a Martinem Krausovými a ředitelkou divadla Lindou Rybákovou. Do živého vstupu se budou moci diváci zapojit svými dotazy,“ shrnuje PR pracovník divadla Patrik Kučera.

V únoru divadlo nabízí pět živých přenosů. V úterý 16. února se konal koncert dua Petr Randlík (klarinet) a Michal Novák (kytara). Dnes 18. února od 19 hodin se uskuteční vernisáž výstavy Kateřiny Volfové a Anny Wysocké nazvané Šrum a vlny, výstavu bude poté možné shlédnout na webových stránkách a FB divadla.

V neděli 21. února od 19 hodin provedou diváky architekti Monika a Martin Krausovi rekonstrukcí divadla. 25. února se koná koncert dua Jiří Sycha a Filip Dvořák, kteří nás provedou po stopách folklóru v barokní hudbě, a 26. února se na divadelní pódium vrátí folková kapela Bonsai č. 3.

Živé přenosy se konají na facebooku divadla vždy od 19 hodin a budou veřejně přístupné všem divákům, ať už disponují facebookovým profilem či nikoliv. Celý záznam bude také následně ke zhlédnutí na Youtube kanálu divadla.

Ačkoliv jsou přenosy zdarma, umělce můžete podpořit koupí e-vstupenky v hodnotě 200 Kč. Vstupenky na jednotlivé události lze zakoupit na www.divadlotabor.cz/program.

V březnu se diváci mohou těšit například na novou tvář českého alternativního country JAN JELEN BAND nebo koncert TRIA KARAGEORGIEV, kterým zároveň divadlo oslaví narozeniny Oskara Nedbala.


Autor: -i, dap-





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.