PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Robert Křesťan s Druhou trávou a Bratři Ebenové vystoupí u milevského kláštera

Robert Křesťan s Druhou trávou a Bratři Ebenové vystoupí u milevského kláštera

Středa, 29.07.2020 / článek

 

Jedinečný koncert na výjimečném místě se chystá na neděli 2. srpna. Od 20 hodin vystoupí na nádvoří milevského kláštera Robert Křesťan s kapelou Druhá tráva a Bratři Ebenové. 

Bratři Ebenové, synové skladatele Petra Ebena a synovci Ilji Hurníka, vlastně do žádného hudebního proudu nepatří. Spojení Markovy kytary, Kryštofova klavíru či flétny, Davidova klarinetu a sopránsaxofonu vytváří ojedinělý ebenovský zvuk, obohacený dalšími nástroji. Již koncem sedmdesátých let, kdy Ebeni vstupovali na scénu, se v jejich hudbě proplétaly vlivy klasiky, folku, rocku či jazzu a prvky vytříbeného hudebního humoru.

Robert Křesťan a Druhá tráva je řazena mezi špičku na folk a country scéně nejen doma, ale i v zahraničí. Autorská a interpretační výjimečnost Roberta Křesťana a mimořádná instrumentální zdatnost členů skupiny, která jako jedna z mála českých kapel pravidelně každý rok absolvuje turné po USA.

"Přijďte si vychutnat vzácné setkání našich předních umělců na večeru plném jemné ironie, svižného slovníku, neotřelých rýmů a skvělých instrumentálních výkonů, které si získaly publikum napříč hudebními žánry," zvou přadatelé.

Koncert, který pořádají Milevské hudební sklepy, Dům kultury a milevští premonstráti, se koná na 1. nádvoří milevského kláštera. Počet míst k sezení je omezen. Vstupné je 490 korun. 

Předprodej vstupenek
ZDE.
Odkaz na Facebook událost
ZDE.


Fotografie


Autor: -i-





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.