PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Česká reggae scéna vystoupí na dvoudenním Beerpong campu u Tábora

Česká reggae scéna vystoupí na dvoudenním Beerpong campu u Tábora

Pondělí, 15.06.2020 / článek

 

První červencový víkend bude v Matoušovském mlýně u Tábora živo. Parta okolo beer-pong.cz si připravila pro svoje příznivce Summer Beerpong Camp pořádnou dávkou zábavy. Kromě zkoušek beerpongových dovedností čeká návštěvníky vystoupení Cocomana, Messenjah, Selectora Boldrika či oblíbených Dj´s. 

Beerpong vznikl na Amerických kolejí jako zábava studentů. V České republice zažívá tento sport obrovský boom a tak není divu, že pro hráče je camp skoro vyprodaný. Večer po ukončení všemožných beerpongových dovedností čeká na hráče i veřejnost několik hudebních interpretů.

V pátek 3. července se Matoušovský mlýn rozezní pod taktovkou dvou energetických dýdžejů. Okolo 20. hodiny začne svou show Dj Peltone, kterého můžete znát z předních českých klubů a v neposlední řadě z táborského klubu Apollo, kde momentálně vystupuje nejčastěji. Doprovod mu bude dělat zkušený Dj ve všech směrech, Dj Honan. Speciálním hostem pak bude Djayne Be.Queen.

V sobotu a v neděli večer se přesune akce od elektronické hudby do rytmů reggae. V sobotu 4. července od 17 hodin vystoupí jedni z předních představitelů reggae scény v ČR - dvojice Cocoman & Selector Boldrik. V neděli večer bude akce s reggae scénou pokračovat, protože vystoupí neméně známí Messenjah opět s dvorním dj Selectorem Boldrikem.

Po celou dobu, bude pro všechny návštěvníky připraven i bohatý doprovodný program. Vyzkoušet si budete moci beerpong, stolní fotbálek, virtuální realitu nebo poměřit své síly na boxer automatu.

Kvůli vládním nařízením bude kapacita omezena, proto se vyplatí se vstupenkami neotálet. V předprodeji jsou v obchodě Flipshop Tábor (Pražská 206). Dvoudenní vstupné na reggae je v předprodeji za 250 korun, na místě zaplatíte 350. Samostatný vstup na sobotu nebo neděli stojí v předprodeji 150, na místě potom 210 korun. 

Kdo nechce na mlýn dojít pěšky, pořadatelé připravili speciální beerpong taxi (724 552 611), které návštěvníky v partách odveze například z Pražského sídliště až na camp za 200 korun. Z autobusového nádraží za 250 korun.

FB událost na pátek ZDE

FB událost na sobotu a neděli ZDE

FB událost na camp ZDE.


Autor: dap, i





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.