PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Koronavirus přesunul festival Metronome Prague na podzim

Koronavirus přesunul festival Metronome Prague na podzim

Úterý, 24.03.2020 / článek

 

V reakci na současnou situaci a všechna nouzová opatření přijatá státem proti šíření koronaviru se pořadatelé rozhodli posunout termín konání festivalu Metronome Prague. Pátý ročník se tak uskuteční od 17. do 19. září na pražském Výstavišti. 

"Vítáme všechna mimořádná opatření, která se dnes dějí. Zdraví a bezpečnost hudebních příznivců, umělců, členů organizačního týmu a dalších lidí, kteří jsou do realizace Metronome Prague zapojeni, jsou pro nás na prvním místě .Nechceme ale, aby nám všem koronavirus zničil celou show. Proto jsme  další ročník odložili,"
popisují pořadatelé. 

Veškeré zakoupené vstupenky na festival, který se měl konat v obvyklém červnovém termínu, zůstávají v platnosti. Těm, kteří se v září akce nebudou moci zúčastnit, nabídnou organizátoři od poloviny dubna možnost vrácení peněz. 

"Na přípravu festivalu jsme již vynaložili mnoho úsilí a energie. Vyjednávali jsme se stovkami umělců, interpretů z ČR i ze světa. Připravovali jsme festival se spoustou komerčních partnerů i institucí v čele s hlavním městem Prahou. Pro rozšířený třídenní Metronome jsme nachystali zcela unikátní program. S novým termínem z něj vyroste pro všechny ještě magičtější zážitek," doplňují. Další informace jsou na oficiálním webu www.metronomeprague.cz. 

Metronome Prague sází na aktuální dění v progresivní hudbě, ale neopomíjí ani stále živou klasiku různých žánrů. Dramaturgie akce nezapomíná na tuzemské účinkující, kteří zde mnohdy nabízí unikátní program, jakým byl například návrat Sexy Dancers nebo spojení J.A.R. a gospelového sboru Maranatha či Ivana Krále s Jiřím Suchým. Za první čtyři roky, ještě když událost působila pod svým původním názvem Metronome Festival Prague, tuto akci navštívily hvězdy, jako jsou Kraftwerk, Primal Scream, Liam Gallagher, Morcheeba, Sting, Iggy Pop, Foals, Chemical Brothers, Kasabian, Tom Odell, Ella Eyre, David Byrne, John Cale nebo Massive Attack. Z tuzemské scény vystoupili Ohm Square, Floex, Ille, Tata Bojs 30, David Koller s Katarzií, comeback Sexy Dancers a další interpreti. Na loňský ročník, v létě 2019, zavítalo bezmála 20 000 návštěvníků.


Autor: - i, dap -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Music Stars ZUŠ Sezimovo Ústí a hosté

Hudba / koncert
Spektrum Sezimovo Ústí
19.04.2024 od 18:00 hod.

 

Večery S – Chansonet, David Šitavanc, Spolektiv

Hudba / koncert / folk, country, bluegrass
Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice
19.04.2024 od 19:00 hod.

 

Yasha 96 + Méta Monde

Hudba / koncert / alternative
MC Orion
19.04.2024 od 20:00 hod.

 

Electric spring disco

Hudba / dj
No signal
19.04.2024 od 21:00 hod.