PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


V Třeboni oslaví výročí Nezmarů a Katapultu

V Třeboni oslaví výročí Nezmarů a Katapultu

Pondělí, 08.10.2018 / článek

 

 V Třeboni v pátek 12. a v sobotu 13. října oslaví dvoje kulatiny. Budou to jubilejní narozeniny Nezmarů a skupiny Katapult. Nezmaři slaví 40 let své existence a Katapult nezůstane s jubilei pozadu. Olda Říha oslaví 70. narozeniny a zároveň si připomeneme 40 let od vydání legendárního stříbrného alba.

V pátek v 19 hodin začne v Divadle J.K.Tyla speciální koncert skupiny Nezmaři k jejich 40. výročí. Během vystoupení zazní písničky od počátků skupiny až po současnost. Uslyšíte například skladby jako Ráno bylo stejný, Bodláky ve vlasech, Musíš jít dál, Písek, Růže a samozřejmě nebudou chybět ani další písně ze všech 13 CD kapely. Součástí koncertu bude i video projekce, díky níž uvidíte i spoustu fotografií spojených s historií Nezmarů.

Novinkou koncertu bude VIP zóna v prostorách lóží. Vstupenky do této zóny zahrnují uvítací drink od Pivovaru Antoš (Slaný), kterým si můžete připít na další úspěchy Nezmarů. Kapacita VIP zóny je omezena, s nákupem vstupenek tedy zbytečně neotálejte.

Katapult "Šťastné narozeniny"

V sobotu pak zahraje skupina Katapult. Koncert, který trvá tři a půl hodiny, obsahuje nebývalou smršť všech legendárních hitů včetně těch nejnovějších, ale co je hlavní,  zazní "stříbrné" album z roku 1978 ve stejném pořadí písní jako v době jeho vzniku a se stejným aranžmá všech písniček.
 
Vstupenky a další informace ke koncertům naleznete na www.okolotrebone.cz/obchod/vstupenky


Autor: - i -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.