PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Universal Music představil hudební novinky letošního podzimu

Universal Music představil hudební novinky letošního podzimu

Neděle, 24.09.2017 / článek

 

Hudební vydavatelství Universal Music představilo hudební novinky letošního podzimu. Premiérovala debutující skupina Platonic, Xindl X převzal Zlatou desku a kapela Poetika pokřtila své první album Trinity. 

Hudební produkci zahájila na představovací akci nová pop-rocková formace Platonic, která odehrála své dvě autorské písně. Energie, emoce, silné skladby a charisma zpěváka Davida Piňose si přítomné hned získaly. Nadějná kapela vypouští do světa svůj první videoklip k písni Tráva.

Následovalo vystoupení Poetiky, která křtila debutové album Trinity. Kmotrem alba se stal písničkář Pokáč a Martin Červinka z labelu SinglTon. Následně Poetika v novém pětičlenném složení odehrála svůj největší hit Zkouším žít a novinku z debutujícího alba. Tím potvrdila, že jim cit pro skládání chytlavých songů s hitovým potenciálem nechybí.

Hudebním překvapením bylo vystoupení kapely Mirai. Skupina ze severní Moravy přítomné naplnila pozitivní energií a předvedla, že je po právu považována za velkou hudební naději současné pop music. Skladba Když nemůžeš, tak přidej je aktuálně nejhranější písní v rádiovém éteru a nová píseň Pojď, zapomenem je další ochutnávkou z alba Konnichiwa, které vyšlo v září. 

Na pódiu se objevil i Adam Mišík, jenž je od letošního roku pod křídly Universal Music. Po boku Celeste Buckingham poprvé naživo zazpíval duet z filmu Bajkeři One Life a premiérově uvedl svou novou skladbu.

Xindl X převzal z rukou Tomáše Filipa, generálního ředitele Universal Music, Zlatou desku za úspěšný prodej alba Kvadratura záchranného kruhu.

www.facebook.com/umusiccz
umusic.cz



















 


Fotografie


Autor: - i -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.