PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Hudbu, výstavu, besedy i závod rychlovarných konvic. To bude DIY Fest

Hudbu, výstavu, besedy i závod rychlovarných konvic. To bude DIY Fest

Pátek, 05.05.2017 / článek

 

DIY Fest Tábor je název „festivalu“, který se bude konat 6. až 7. května v prostorách a okolí Ctiborova mlýna (CESTA) v Táboře. Začne v sobotu v 15 hodin na dvoře Ctiborova mlýna, kde dojde na ochutnávku piv z minipivovaru Brandlínská kuna a akustický koncert Raďouše a Oioipiratoi.

Od 19 hodin začne „astronomický večírek“, kde vystoupí v prostoru divadla kapely Flight 665, Remek a Gagarin. Od 21 dojde na vernisáž Kosmo Nauty v netradiční galerii Voyeur, která je součástí prostoru CESTA.

Sobotní večer je možné zakončit u ohýnku. Na místě bude možné zakoupit veganské občerstvení od Food not bombs České Budějovice, veškerý výdělek bude benefiční na jejich aktivity.

"Více o této iniciativě a mnoho dalšího se můžete dozvědět v přednáškovém pásmu, které bude probíhat v rámci nedělního programu, který odstartuje závod rychlovarných konvic. Zájemce prosíme o předchozí registraci (více informací ve fcb události)," říká pořadatel Radim Oliva.

V rámci krátkých nedělních přednášek vystoupí zástupci táborské komunitní zahrady, pražského prostoru Klinika, košického Klubu, Food not bombs z Liberce, autorů punkového zinu Shit z Milevska a aby to nebylo samé povídání tak i zahraje písničkářka Penseé z Jindřichov Hradce. Celý festival bude zakončen koncertem na Žižkově náměstí u Stánku, kde od 20 hodin zahraje českobudějovická písničkářka Odeur de violettes a host ze Slovenska, který je tu jako doma, Dáša fon fľaša.

V průběhu celého nedělního odpoledne je možné využít atrakce pro děti, houpačku, pískoviště a deskové hry. Jsme připraveni i na mokrou variantu, v tomto případě by se celý program odehrál uvnitř prostoru CESTA.

Více informací včetně přesného programu ve fcb události ZDE


Fotografie


Autor: - dap -, - ro -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.