PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Hudební ceny Žebřík slaví 25 let. Hlasovat můžete už teď

Hudební ceny Žebřík slaví 25 let. Hlasovat můžete už teď

Úterý, 03.01.2017 / fotoreport

 

Hudební ceny Žebřík oslaví letos 25. rok existence. Výsledky soutěže, o nichž se bude rozhodovat celý leden a únor na www.anketazebrik.cz, budou zveřejněny 10. března v plzeňském DEPU2015. Během vyhlášení se koncertně představí Tomáš Klus, Dan Bárta & Alice, Slza, Vypsaná fixa, Ivan Mládek & Banjo Band a další. Novými moderátory Žebříku jsou Jakub Kohák a Iva Pazderková. 

Z lednového hlasování na webu ankety vzejde pět nominovaných v každé z deseti kategorií. O konečných výsledcích se následně rozhodne ve druhém kole, které potrvá do 28. února.

„Snad jedinou zásadní změnou osvědčeného vyhlášení cen jsou jména moderátorů. Tomáše Hanáka a Báru Polákovou, které v té době čekají rodinné a mateřské povinnosti, vystřídá neméně atraktivní duo Jakub Kohák, Iva Pazderková. Chtěli jsme takové moderátory, kteří budou mít silný vztah k hudbě, budou hudební scénou respektováni a přitom nás dokážou celý večer bavit. A o tom v případě této dvojice vůbec nepochybuji,“
dodává ředitel Hudebních cen Žebřík Jaroslav Hudec.

Finále Žebříku je na programu v pátek 10. března od 19 hodin v areálu DEPO2015 v Plzni. V průběhu šestihodinové show budou honorováni tři nejlepší interpreti či kapely v každé kategorii. Vítězové obdrží bronzové sošky vytvořené renomovaným sochařem Václavem Česákem.

Ceremoniál bude zpestřen koncerty. Jejich protagonisty budou například Tomáš Klus, Dan Bárta s Alicí, Slza, Vypsaná fixa, Ivan Mládek & Banjo Band a další. Atraktivní program přinese i druhá scéna, respektive afterparty, kde bude probíhat djská show Red Bull Thre3style.

Cena vstupenky na finální večer je 390 Kč, VIP pass s řadou benefitů a výhod obdržíte za 990 Kč.

Mezi oceněnými minulého Žebříku byli No Name, Kryštof, Barbora Poláková, Aneta Langerová, Tomáš Klus, Thom Artway, Mandrage, Slza, Chinaski, Ewa Farna, Cocotte Minute, Support Lesbiens, Richard Krajčo, Michal Malátný, festivaly Hrady.cz, Rock for People, Srdcebeat tour a filmy Padesátka, Ztraceni v Mnichově a dokument Autentik skupiny Imodium.

Foto: Tomáš Klíma


Autor: i, dap -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.