PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Soutěž o audioknihu autora životopisu Steva Jobse - Inovátoři od Audiotéky

Soutěž o audioknihu autora životopisu Steva Jobse - Inovátoři od Audiotéky

Pondělí, 11.01.2016 / soutěž

 

Kulturne.com společně se serverem Audiotéka.cz přináší soutěž o tři audioknihy od autora životopisu Steva Jobse - Inovátoři. Velký životopis Steva Jobse na našem trhu způsobil boom a stal se jednou z nejprodávanějsích knih literatury faktu. Podobný poprask způsobilo i uvedení audioverze, ta se stala nejprodávanější audioknihou posledních let. Nyní přichází Walter Isaacson s příběhem velkých inovátorů. Příběhy inovátorů se svoji délkou přes 21 hodin přibližují časově i předchozímu dílu Waltera Isaacsona. 

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA!!!

Audiokniha vznikla v koprodukci nakladatelství Práh s Audiotékou a pro účely audioknihy nebyla nijak krácena. Audiokniha Inovátoři přibližuje příběh lidí, kteří hleděli do budoucnosti, udávali trendy a rádi zkoušeli nové věci. Technické vymoženosti chtěli zkoušet jako první a nejlépe je vymyslet.

Isaacsonova mistrná sága začíná Adou Lovelaceovou, dcerou lorda Byrona, jež se ve čtyřicátých letech 19. století stala průkopnicí počítačového programování. Zkoumá fascinující osobnosti, které stvořily stávající digitální revoluci, jako například Vannevara Bushe, Alana Turinga, Johna von Neumanna, J. C. R. Licklidera, Douga Engelbarta, Roberta Noyce, Billa Gatese, Steva Wozniaka, Steva Jobse, Tima Bernerse-Lea a Larryho Page.

Tento příběh vypráví o tom, jakým způsobem uvažovali a proč byli tak vynalézaví. Je také vyprávěním o jejich schopnosti spolupracovat a osvojit si umění týmové spolupráce, díky níž pak byli ještě kreativnější.

Nacházíme se v éře, která inovace, tvořivost a týmovou spolupráci podporuje. Inovátoři nám ukazují, jak k těmto jevům dochází.


Více o audioknize se můžete dozvědět ZDE

Ukázka z audioknihy



A jak vyhrát jednu ze tří audioknih? Stačí správně odpovědět na následující otázku a mít štěstí při losování.

Kdo namluvil knihu Inovátoři?

Své odpovědi zasílejte na e-mail soutez@kulturne.com , do předmětu zadejte Inovátoři a nezapomeňte uvést kontaktní údaje pro případ výhry. Soutěžíme až do 20.1.2016



Správná odpověď: Vladislav Beneš
Výherci: Marie Stiborová, Martin Horák a Milan Kalný


Autor: kulturne.com





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.