PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Mafia Records slaví narozeniny. Graffiti jam zakončí Rytmus či Marpo

Mafia Records slaví narozeniny. Graffiti jam zakončí Rytmus či Marpo

Pátek, 18.09.2015 / článek

 

Odpoledne pro pouliční výtvarníky a večer plný hiphopových interpretů jako Rytmus, Marpo & TroubleGang či ElNino. Tak bude vypadat sobota 19.září v Táboře.


Graffiti jam se vrací do Tábora po dlouhých letech. „Pokud jste z těch, co si pamatují, není potřeba cokoliv dodávat, pokud si staré graffiti jamy nepamatujete, tak doražte v sobotu odpoledne na Pražské sídliště, kde se odehraje znovuobrození táborského graffiti jamu při bývalé 5.Základní škole. Pokud má někdo zájem si zamalovat, dejte vědět na michal@mafiarecords.cz,“ vyzývají pořadatelé z Mafia Records, kteří akci pořádají ke svým sedmým narozeninám.

Na zdi respiria naproti zimními stadionu se začne malovat ve 13 hodin. Akce se může zúčastnit zhruba 20 lidí a registrace je zdarma. K „práci“ zahraje Dj Ramel z Českých Budějovic. Nebude chybět bike arena, breakdance exhibice, nebo stůl s fingerboardem. Soutěžit se bude o vstupy na večerní program.

Ten vypukne ve 20hodin v táborském klubu Kotnov. „Ochutnávku show předvede rapper Marpo & TroubleGang. Ten chystá turné, které v říjnu nemine Tábor. Na místě dále uslyšíte ElNina, beatboxera BeatSolčiho nebo zpěvačku a rapperku Sia Sai a samozřejmě k dispozici bude celá banda, která sice není tolik vidět, ale maká každý den na tom, aby všechno ve vydavatelství fungovalo,“ doplňují pořadatelé. Vrcholem večera bude vystoupení rappera Rytmuse (Kontrafakt), jenž nyní dobývá kina časosběrným dokumentem Rytmus – sídliskový sen. Odpolední program je zdarma, za večerní část zaplatíte vstupné 199 korun.


Autor: dap -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.