PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Dušek sehraje Čtyři dohody i Pátou dohodu. Ambrož vyřeže sochu motorovou pilou

Dušek sehraje Čtyři dohody i Pátou dohodu. Ambrož vyřeže sochu motorovou pilou

Pondělí, 31.08.2015 / článek

 

Populární herec Jaroslav Dušek přiveze svá představení Čtyři dohody a Pátá dohoda na zámek v Brandlíně. Hry plné humoru a toltéckých mouder sehraje v úterý 1. září a následující den, ve středu 2. září. Akce bude mít i pestrý doprovodný program - zahraje kapela UmaJam a Jan Ambož bude řezat sochu motorovou pilou.  

Program pro rodiny s dětmi začne v úterý už v 16 hodin, kdy Divadélko kašperle odehraje představení Kašpárkova dobrodružství aneb Ó ten chrabrý český rek je Kašpárek. O hodinu později vystoupí skupina historického šermu Pětilistá růže s ukázkou historických zbraní a zbroje. V 18 hodin Žaneta Krátošová povypráví, jak žijí velbloudi, kteří budou přítomni, a sochařský mistr Jan Ambrož představí wood carving neboli vyřezání sochy ze dřeva motorovou pilou.

"Začátek řezání bude v 18 hodin a lidé můžou sami vybrat motiv, který pan Ambrož vyřeže. V nabídce je sova, kočka či orel. Hlasovat můžou na facebooku pořadatele Terra Mitica nebo přímo na zámku Brandlín až do 17 hodin dne konání," říká za zámek Brandlín Gábina Pejšová Vlková. Po zhotovení sochy dojde k jejímu vydražení. Výtěžek půjde na podporu táborského Domácího hospicu Jordán. V 19 hodin začne hrát kapela UmaJam, a to v rytmech world music, ethna i samby. Ve 20.30 pak Jaroslav Dušek vystoupí se Čtyřmi dohodami.

Ve středu doprovodný program začne v 17 hodin šermířským představením. Paralerně dojde na interaktivní muzikoterapii s centrem Kaňka. Návštěvníci akce tak budou moci vytvořit jeden společný a jedinečný rytmus. O hodinu déle Žaneta Krátošová popovídá o velbloudech a v 19 hodin se na pódium vrátí skupina UmaJam. Ve 20.30 pak Jaroslav Dušek sehraje pokračování – Pátou dohodu.

Doprovodný program je zdarma. Vstupné na představení Jaroslava Duška je 430 korun, zdravotně postižení zaplatí 300 korun a děti do 15 let ho mají zdarma. Výtěžek z akce půjde na podporu Klubu Naděje Tábor a Domácího hospicu Jordán. Vstupenky jsou k dostání v táborské galerii a kavárně UmaUma, na zámku Brandlín, v budějovické prodejně zdravých potravin Slunečnice nebo na webu pořadatele.


Autor: David Peltán





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.