PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Park Bažantnice se promění v zahradu hravosti. Mezi Stromy očekávají fotky i obrazy

Park Bažantnice se promění v zahradu hravosti. Mezi Stromy očekávají fotky i obrazy

Čtvrtek, 03.09.2015 / článek

 

Jak už napovídá podtitul akce Zahrada hravosti, Mezi Stromy není jen tak obyčejná událost. Jedná se už o několikátý ročník venkovní výstavy s bohatým doprovodným programem a několika hudebními vystoupeními. Výstava se koná v sobotu 5. září v milevském parku Bažantnice. 

Vystavovat zde nejspíš nebudou žádná slavná jména. Ale ukázat se se svým kouskem umění může úplně každý, vystavit se totiž dá cokoliv a od kohokoliv, takže pokud jste se někdy chtěli předvést s něčím, co děláte, lepší příležitost už nenajdete. Můžete ale očekávat hlavně fotky a obrazy. Venkovní výstava má své kouzlo v tom, že vystavované věci jsou volně rozmístěny po celém prostoru Bažantnice a vy je můžete obdivovat zatímco se procházíte přírodou.

Hudební program na Mezi Stromy nabídne v průběhu dne čtyři kapely. Nebudou chybět místní mladí punkeři Splachovací Nočník. Svoje vystoupení budou mít připravené také jejich starší kolegové Kraost. Jako hosté z dálky se dostaví ještě další dvě hudební uskupení. Jedním je black-alternative hrající kapela, nesoucí jméno Postižená Oblast. Druhým Noise Cowboys z Jindřichova Hradce, hrající emo-noise.

Doprovodný program. Který stejně jako celé Mezi Stromy připravil milevský kulturní spolek Pro Nás, nabízí například několik divadelních vystoupení. Objeví se spolek Existenční Přebytek a také Jan Kubíček s přáteli. Poté můžete vyzkoušet bosou stezku a po ní dojít přímo k blešímu trhu nebo second handu.

Samozřejmostí je bar a občerstvení, už ne tak obvyklou věcí je třeba fireshow


Fotografie


Autor: Marek Hadrbolec





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.