PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Bosé nohy v parku


Divadlo / romantická komedie




Město: Veselí nad Lužnicí

Datum: 05.10.2016 od 19:30 hod.

Místo: Kulturní dům Veselí nad Lužnicí - velký sál

Cena: 320

 
 

Středa 5. října – BOSÉ NOHY V PARKU – Agentura HARLEKÝN s.r.o. – Romantická komedie od Neila Simona nejen o lásce. I to nejšťastnější manželství prochází občas zkouškou ohněm.
Líbánky skončily. Mladí novomanželé Viktorie a Pavel se vydávají na dlouhou trať každodenní manželské rutiny a začínají si budovat společné hnízdečko lásky. Jde o to, jak přežít první společnou noc v nezařízeném maličkém bytě v pátém poschodí bez výtahu, kde není ani postel a kam zatéká a fičí a nefunguje topení. Jak vůbec přežít vztah a život ve dvou, když protiklady se, jak známo, přitahují? Zatímco ona řeší špagety s úžasnou omáčkou z mořských plodů připravené v krajkovém negližé, jeho vzrušuje spíš právnický případ, který mu jako začínajícímu advokátovi svěřili. Do příběhu mladých novomanželů brzy vstupuje jejich soused, exotický sukničkář Hektor, a Viktoriina konzervativní matka Ester, která znovu zahoří mateřskou láskou. Manželství zažívá opravdový křest ohněm.
Bosé nohy v parku nabízí úžasnou podívanou na první novomanželské trable, které jsou podány s vtipem a nadhledem a divák se baví od začátku až do konce. Mezi Pavlem a Viktorií to zkrátka správně jiskří, ať už se hádají, či milují.
Obsazení: VIKTORIE Bratterová – Anna Linhartová, PAVEL Bratter – Radúz Mácha, ESTER Banksová – Veronika Freimanová, HEKTOR Velasco – Rudolf Hrušínský.
Překlad a režie: Kateřina Iváková, kostýmy: Anna Linhartová, inspice: Karolína Vágnerová, technická spolupráce: Lubomír Loubal, Jiří Beneš, Aleš Hanzlíček, Petr Mrázek, Václav Skalník, produkce: Agentura HARLEKÝN s.r.o., Jana Hanzlíčková. Délka představení s přestávkou cca 120 minut.


Více o akci Bosé nohy v parku na webu akce


e-mail na pořadatele: dramaturgie@kd-veseli.cz






Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Večery S – Chansonet, David Šitavanc, Spolektiv

Hudba / koncert / folk, country, bluegrass
Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice
19.04.2024 od 19:00 hod.

 

Music Stars ZUŠ Sezimovo Ústí a hosté

Hudba / koncert
Spektrum Sezimovo Ústí
19.04.2024 od 18:00 hod.

 

Don't STOP the Madness w/ Melvin Coxx

Hudba / dj
K2 klub
19.04.2024 od 21:00 hod.

 

Young blood night

Hudba / dj / hip hop - dnb - dubstep - minimal - rap
Žižkárna
19.04.2024 od 20:30 hod.