PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


In Memory of Kurt Cobain


Hudba / koncert / grunge




Město: Písek

Datum: 02.04.2016 od 20:00 hod.

Místo: Pod Čarou

 
 

 STRUČNĚ:
KDY: 2.4. 2016
KDE: Divadlo Pod čarou, Písek
ZA: 70 Kč
OD: 20:00
KDO: Dvě boží kapely a Nirvana revival.
TY: přijdeš

DETAILNĚ:
Expandujeme! No jo, Plzeň už nám nestačí, proto rozšiřujeme působnost i do dalšího města. Vyvěste vlajku konfederace, protože přijedeme na jih k rebelům. Místo určení: Písek.
V Plzni o tejden pozdějš 8.4. v Divadle Pod lampou.

Doufám, že ani po dvaadvaceti letech se nezapomíná a někdo z vás si najde chvíli, aby přišel uctít památku jednoho z největších muzikantů devadesátých let a, jak se říká, „poslední rockový hvězdy“. Nečekejte žádnou hipsteřinu, protože to bude jedna pecka za druhou!

Na co se můžete těšit? Na rozjezd si dáme dvě super kapelky, který zahrajou vlastní tvorbu (více méně), a jako zlatý hřeb večera vystoupí kapela Aneurysm, která zahraje známé i neznámé pecky od Nirvany. Kromě toho přivezeme i SLUSH merch. Nálepky, trika, CDčka, kazety a další tentononce od kapel z našeho vydavatelství. Možná budou i trika DEBIL.

Vstupný lidový, pivo libový a kapely taky ujdou, tak se nerozmejšlej a přijď v sobotu 2.4. do Divadla Pod čarou v Písku, protože kdo nepřijde, je debil. Vlezný: 70 Kč

DILDO BOYZ – Freak’n’roll (Stod, Plzeň)
Máme je u nás ve SLUSH RECORDS a zatím se jen škrábou na zadku a čekají na nějaký hraní. Teď mají příležitost, tak uvidíme, jestli se zase totálně ztrapní jako na každým koncertě. Pravděpodobně jo, ale řekněme, že je to základ jejich pódiový performance, teda kromě směšnejch paruk a pruhovaných stejnokrojů.
Jak by se dal popsat jejich hudební styl? …no, zůstaneme u označení „šílená garážovka“. To všechno je ještě ozvláštněno textama ze života popisující nejlepší momenty z alkoholických, marihuanových a prostě drogových dýchánků, což je dost zvláštní, protože v kapele mají jednoho abstinenta (strejt edž?? …nevim, jakej je současnej hipsterskej termín). Spousta skladeb z jejich repertoáru je taky založena na historkách o nemotorné omezenosti jejich basáka (očekávám žalobu). Zkrátka když vás nechytne jejich hudba, tak se určitě zasmějete jejich idiotismu a naprosté neschopnosti ovládat jakýkoliv hudební nástroj, když už mají trochu vypito nebo vyhuleno.

„They Kicked me out of Hypnopingu“ singl
https://soundcloud.com/slushrecordscz/dildo-boyz-they-kicked-me-out-of-hypnopingu
Facebook:
https://www.facebook.com/dildoboyz

ANEURYSM – Grunge (Stod)
Zahraje jako Nirvana revival

Nestálá stálice západočeské grunge scény se opět částečně vrací na pódia. Na jak dlouho? Toť otázka. Dát je dohromady bylo opět těžký. Jeden utápěl svůj žal v chlastu, druhej se zrovna vrátil z odvykačky, třetí byl na ty dva nasranej a čtvrtýmu to bylo jedno. Přehánim, ale i tak blbá situace. Nicméně nakonec se povedlo dát je zase do kupy a podle kapelních zkoušek bych řek, že to bude pecka!
Aneurysm zahraje známý i neznámý fláky od Nirvany, nicméně pokud máte zájem o nějakou jejich autorskou tvorbu, tak si můžete dát jejich poslední relativně nový album „Retrospective“. To, mimochodem, bude na místě k prodeji za nějakou tu menší almužnu (možná ho budeme dávat i za pivo, pokud budem švorc).

Retrospective EP
https://soundcloud.com/slushrecordscz/sets/aneurysm-retrospective
Bandzone
http://bandzone.cz/aneurysm
Facebook
https://www.facebook.com/Aneurysm-118408994355
BramboryTV live Session
https://www.youtube.com/watch?v=I78xWHZ05BU
https://www.youtube.com/watch?v=V2Wq2mHNnbc

SKRYTÁ HROZBA – Punk (Písek)
Sehnat lokální otvírák bylo fakt těžký, zvlášť když v Písku je to samej metalkór nebo trash, každopádně pak jsem narazil na tyhle punkový omalovánky, který nám tenhle náš svátek odpálí. Rozhodně to bude lepší než film Skrytá hrozba (pro blbce, řeč je o Star Wars).
BZ: http://bandzone.cz/_82746
https://www.facebook.com/skrytahrozbaband/

Kdo nevěří, že to bude naprosto boží, tak si tady může přečíst report z minulýho ročníku v Plzni a rozhovor s pořadatelem.
http://slushmag.com/2015/04/05/live-in-memory-of-kurt-cobain/
http://slushmag.com/2015/04/06/rozhovor-lidi-vynesli-tyvole-na-zidli-typka-z-bekstejdze-parada-a-dalsi-dojmy-z-imokc/

SLUSH MAGAZINE A SLUSH RECORDS:
http://slushmag.com/
https://www.facebook.com/slushzine
https://soundcloud.com/slushrecordscz





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.