PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Svatební veletrh v Českých Budějovicích 2016


Ostatní / svatební veletrh




Město: České Budějovice

Datum: 16.01.2016

Místo: Výstaviště

 
 

Zamilované páry, které plánují v nadcházejících letech svatbu, by si měly v kalendáři zaškrtnout termín 16. ledna. V multifunkčním pavilonu T českobudějovického Výstaviště se uskuteční tradiční Svatební veletrh, který opět nabídne přehlídku novinek a trendů pro nadcházející svatební sezónu. Stejně jako v minulých letech program pobaví každého, kdo chce strávit chvíle v příjemném prostředí a přátelské společnosti.

„Nenechte si ujít možnost výhodných nákupů od snubních prstýnků, po svatební šaty, které současný trh nabízí. Na veletrhu můžete získat inspiraci, objasnit si možnosti, které jihočeský region přináší,“ zve organizátorka Štěpánka Bendová.

Hlavním tématem čtvrtého veletrhu budou tematicky a barevně sladěné svatební dorty. V rámci akce bude zároveň vyhlášena soutěž s názvem Jihočeský svatební dort. Zájemci o účast v soutěži se stále mohou hlásit na webových stránkách http://www.svatebniveletrhvcb.eu/souteze.

O zpestření veletrhu se postarají především květinové dekorace a ukázkově naaranžované svatební stoly hotelů, pensionů, aranžérek, svatebních agentur, které se na dekorace hostin zaměřují. K vidění bude také mimo jiné svatební vůz značky Rolls Royce z roku 1979.

„Součástí celého veletrhu je i doprovodný program. Návštěvníci se mohou těšit například na módní přehlídky svatebních a společenských šatů. Na programu budou rovněž soutěže o hodnotné ceny, bohatá tombola či videoprojekce. Na přehlídkovém mole se o své rady a zkušenosti formou rozhovorů s moderátorem podělí odborníci,“ načrtla Štěpánka Bendová.

Svatební veletrh je v této chvíli stále otevřen vystavovatelům, kteří by se na akci chtěli prezentovat. Zájemci mohou organizátory kontaktovat na mailu info@svatebniveletrhvcb.cz.

Moderátorem Svatebního veletrhu v Českých Budějovicích bude známý herec Miroslav Šimůnek. Přesný program bude zveřejněn počátkem ledna. Záštitu nad veletrhem převzali starostové nejžádanějších svatebních lokalit – Dalibor Carda (starosta města Český Krumlov) a Tomáš Jirsa (starosta města Hluboká nad Vltavou).


Více o akci Svatební veletrh v Českých Budějovicích 2016 na webu akce






Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.