PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Dj Loutka + support dj´s


Hudba / dj




Město: České Budějovice

Datum: 09.10.2015 od 20:00 hod.

Místo: Komiks klub

Cena: 50

 
 

 ► Dj LOUTKA
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Support:

DJs:

► MEDIS & DRABEE / MdMa Sound System Prg
► THINNGY
► SICKY
► EDWARD TRAUMAXOVSKI

DJ LOUTKA BIOGRAFIE

DJ Loutku lze po právu považovat za základní kámen české taneční scény. Nepočítáme-li jeho počátky v klubu Futurum, kde se jako dj věnoval více kytarovým a new wave projektům (jeho nejoblíbenější skupinou byli Duran Duran), byl Loutka u zrodu téměř všech důležitých momentů vzniku a vývoje české klubové scény. Po první house party v klubu Meloun byl neodvratně lapen house rytmy. Odjíždí do Amsterdamu, kupuje gramofony, mixpult, první desky a v neformálním seskupeni ToMaMi stojí u zrodu prvních party v české produkci.

V roce 1993 se stává spoluzakladatelem agentury Roxydust House Factory – dnes Roxydust – a společně s Jardou Krampolem a Petrem Hoškem startuje první pravidelné party v KD Ládví.

Rok 1994 je pro Loutku rokem zlomovým – DJ Joost Van Bellen ho zve do amsterdamského klubu Roxy, kde se zasluhuje o další prvenství, jako první český DJ vystupuje v zahraničním klubu
V letech 94, 95 dostává v Amsterdamu angažmá takřka ve všech předních klubech (Chemistry, Mazzo, Paradiso, Richter, Waakzaamheid) a sbírá cenné zkušenosti,které ve spojení s jeho přirozeným hudebním talentem a citem pro atmosféru pasují Loutku na nejoblíbenějšího českého Dje.

V Praze nechybí na programu žádné větší party, objíždí taneční akce po celé republice, měl rezidentní noc v pražském klubu Radost FX a podílí se na produkci agentury Roxydust, která v roce 1996 rozjíždí Loutkovu rezidentní noc Shake v klubu Roxy. Shake se stává v prvních dvou letech fenoménem a Loutka pomalu, ale jistě legendou taneční scény. V rámci této noci, vůbec poprvé, zajistil program Shaku výhradně on.

Jeho djské sety jsou charakteristické nekonečným střídáním nálad – jeho souznění s tančícím publikem často působí až mysticky.

Dj Medis
https://soundcloud.com/medis123

Dj Thinngy
https://soundcloud.com/thinngy

VSTUP: 50 CZK


Více o akci Dj Loutka + support dj´s na webu akce






Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.