PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Tata Bojs zahrají na jihu Čech akusticky. Zastaví se v Písku, Budějovicích a Táboře

Tata Bojs zahrají na jihu Čech akusticky. Zastaví se v Písku, Budějovicích a Táboře

Sobota, 13.04.2013 / zpráva

 

Hanspaulská partička Tata Bojs se projde po jihu Čech. Se svým akustickým setem se zastaví na třech místech. Už 15. dubna od 17 hodin vystoupí v písecké Sladovně na vernisáži putovní výstavy velkoformátových fotografií dětských pacientů v aktuálně probíhající nebo po ukončené onkologické léčbě. Následuje koncert v sobotu 20. dubna (20.00) v budějovickém Café klubu Slávie a v neděli 21. dubna (19:00) zahrají v táborském Divadle Oskara Nedbala. Na tento koncert můžete s Kulturne.com vyhrát dvě volné vstupenky!

Speciální aranže původně elektrických písní a bezprostřední kontakt s publikem slibují netradiční zážitek z koncertu této legendární hanspaulské kapely s nekompromisními postoji. Koncerty odehrají v klasickém složení Milan Cais – zpěv, bicí, Mardoša – baskytara, Vladimír Bár – kytara, Jiří Hradil – klávesy a Dušan Neuwerth – zvuk.

Zakládajícími členy kapely jsou dva přátelé ze základní školy – Milan Cais a Mardoša. Kapela s pětadvacetiletou historií má na svém kontě řadu skvělých alb a projektů /k nejzásadnějším patří Futuretro, Biorytmy, Nanoalbum, Kluci kde ste? a poslední Ležatá osmička/. Jejich koncerty jsou pověstné svou energií a výraznou výtvarnou podobou. Akustické vystoupení představí kapelu z trochu jiné perspektivy.

Vstupné do písecké Sladovny je zdarma, ale kapacita je omezená na 40 míst V Budějovicích v předprodeji zaplatíte 350 a na místě 450 korun. Kapcita je omezená na 200 míst. V Táboře stojí lístky 310 a 340 korun, kapacita je veskrze neomezená. Pořadatelé všech míst doporučují s koupí vstupenky neváhat a rezervovat si tak místo!

S Kulturne.com můžete vyhrát vstupenky v sekci soutěž, přidejte si na facebooku  Kulturne do oblíbených. Tam bude soutěž odstartovaná: www.facebook.com/Kulturnecom


Autor: dap -





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.