PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


První zprávy z klubu Bardo. Větší prostor, lepší vzduch a více koncertů

První zprávy z klubu Bardo. Větší prostor, lepší vzduch a více koncertů

Čtvrtek, 20.01.2011 / fotoreport

 

Táborský music klub Bardo je již nějakou dobou uzavřen. Důvodem je rozsáhlá rekonstrukce celého prostoru. Plánovaná výstavba se ještě o pár měsíců protáhne , ale už z kraje dubna vše bude jako za starých časů. Ovšem ve zbrusunové formě. Máme se na co těšit...

Původní plán byl udělat pár změn a před koncem roku otevřít. Plány se během rekonstrukce ale trochu změnily a následkem je teď kompletní rekonstrukce včetně nového interieru, baru, podlah i podia. Vše ve starém cihlovo-kamenném stylu, se stejnou noblesou a nedbalou elegancí, která právě tomuto podniku dodává "to něco zvláštního". To, co dělá Bardo Bardem.

Konkrétní změna nastala ve vybourání všech bočníh sloupů, tím pádem zvětšení celkového prostoru včetně podia. Následkem bude i lepší akustika než dříve. Původní bar nahradí nový, zhruba dvakrát větší než ten původní. Na podlahu přijdou ručně vyžezané půdové dlaždice. Novinkou bude i nová ventilace a stálá projekce, která už má také své místo připravené.

Postupem času přibude i kuchyně a otevřený lávový gril. S navýšením kapacity se samozřejmě dočkáme i většího množstvím koncertů, než tomu bylo dříve. Ze všech zatím plánovaných zmíníme např. květnový koncert kapely SUNSHINE, nebo švédské party punkáčů Misconduct, které jste mohli vidět třeba na Mighty Sounds. Rozhodně se bude na co těšit.


Fotografie


Autor: Míra Brož





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.