PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Vánoce na Dramoxu. Nadělit můžete online divadelní představení

Vánoce na Dramoxu. Nadělit můžete online divadelní představení

Čtvrtek, 22.12.2022 / článek

 

 Sháníte originální dárek na poslední chvíli? Vánoční poukaz do divadla online vás může zachránit. Díky Dramoxu můžete zhlédnout víc než 300 představení nejen z oblíbených českých divadel. 

Na Dramox.cz si z nabídky komedií, dramat i pohádek vyberou všichni milovníci kultury. Obdarovat můžete poukazem na jeden, tři, šest měsíců nebo jeden rok, během nichž je možné zhlédnout desítky představení z populárních českých divadel jako Dejvické divadlo, Ypsilonka, Divadlo v Dlouhé, Divadlo Na Fidlovačce, Jihočeské divadlo aj. Dárkové poukazy pořídíte zde. Po zaplacení přijdou na e-mail. K dispozici jsou i klasické papírové vouchery. Dárek navíc potěší hned dvakrát, protože z částky Dramox posílá divadlům, hercům a tvůrcům více než polovinu výdělku.

Vánoce s divadlem 

Na vánoční hostinu Dramox nachystal několik divadelních lahůdek. Na sváteční náladu se můžete naladit jihočeským rybím předkrmem a užít si Českou mši vánoční v netradičním scénickém pojetí. Představení Hej Mistře Jihočeského divadla kromě tradiční skladby nabízí i výběr ze Svatoroční muziky Adama Václava Michny z Otradovic.

Přípravu kapra i další štědrovečerní patálie můžete prožít během Vánočních večerů živě z Ypsilonky. A pak už přijde čas pustit se do hlavního chodu – samozřejmě do Shakespeara servírovaného ve dvou variantách! Shakespeare po dejvicku potěší vaše smyslové buňky skvělým hereckým obsazením v Zimní pohádce, hradecký recept Davida Drábka zase více ocení ti, kdo rádi experimentují. S jeho Richardem III. se v hýřivém kabaretu v podání Klicperova divadla rozhodně nudit nebudete. A jako sladkou tečku si dopřejte pohádky. Křehký příběh O bílé lani z Divadla Drak okouzlí stínohrou a skvělou hudbou Jiřího Vyšohlída. O sváteční noci také vrcholí putování za Vánoční hvězdouzlínského Divadla Scéna, a pak už jen nezbývá než si přát Hurvínkovo přání… nebo vaše tajné.


Autor: -i, dap-





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.