PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Sziget festival bude hostit nejlepší světové DJ´s v Colosseu

Sziget festival bude hostit nejlepší světové DJ´s v Colosseu

Středa, 25.05.2022 / článek

 

Po potvrzení headlinerů, kterým vévodí Justin Bieber, Calvin Harris nebo Tame Impala, Sziget festival oznamuje kompletní program vystupujících na slavné Colosseum stagei – nejodvážnější open-air aréně pro elektronickou hudbu s kapacitou 2500 lidí. 360stupňový prostor bude hostit největší současná jména elektronické scény a bude se vyznačovat zcela zrekonstruovaným prostředím, špičkovou zvukovou a světelnou technologií, což umožní návštěvníkům Szigetu party celý den a noc. Sziget festival se koná v na ostrově v centru Budapeští od 10. do 15. srpna. 

Mezi největší hvězdy, které se na Colosseum stage během festivalu představí, bude patřit Seth Troxler, který posluchačům nabídne svůj nakažlivý mix house a techno hudby. Ze Španělska přijede roztančit obyvatele Ostrova svobody Dj a producent John Talabot. Berlínskou techno scénu bude zastupovat dlouholetý rezident světoznámého klubu Berghain Ben Klock.

Mezi dalšími hvězdami bude dánský DJ a producent Kölsch, který za sebou má spolupráci s Coldplay, Imogen Heap nebo London Grammar, a na Sziget přiveze svůj nezaměnitelný house zvuk. V neposlední řadě bude světovou DJ špičku zastupovat v New Yorku a Berlíně usazená Honey Dijon, od které můžeme čekat hravý a bujarý mix klasického house a disca s rytmickým technem. Celý program Colosseum stage najdete níže.

Kromě nově oznámených umělců Sziget již dříve potvrdil vystoupení mnoha světově známých umělců a kapel s cílem nabídnout doposud největší program ve své historii. Od jmen jako Arctic Monkeys, Lewi Capaldi, Dua Lipa, Sam Fender, RÜFÜS DU SOL přes Bastille, Slowthai, Sigrid, Kings of Leon k největšímu headlinerovi Justinu Bieberovi.

Vstupenky a ubytovací možnosti na Sziget 2022 jsou v prodeji. Pro více informací navštivte stránky ZDE.

O Szigetu:
Festival Sziget každý rok vítá stovky tisíc návštěvníků a jeho cílem je přivést během 6 dní ta největší hudební jména z nejrůznějších žánrů! Sziget však není jen o hudebních zážitcích: Je o lásce, umění a svobodě ve všech možných formách! Je to hudební a kulturní festival, který návštěvníkům nabízí jedinečné léto plné koncertů, uměleckých programů, představení, besed a mnoho dalšího. Protože Sziget v maďarštině znamená „ostrov“, samotný festival Sziget se nachází na nádherném ostrově Óbuda v srdci maďarské Budapešti. Leží v blízkosti centra města a dává návštěvníkům festivalu možnost prozkoumat Budapešť kdykoli během návštěvy Szigetu. Život na festivalu nezastavuje. Koncerty a hudební vystoupení běží každý den od časného odpoledne a trvají až do úsvitu. Sziget si však můžete užít i jinak než na koncertě. Ať už navštívíte některou z besed a přednášek, zhlédnete některé z divadelních představení nebo se rozhodnete si zasportovat či jen odpočinout na pláži, vyžití na Szigetu najdete vždy.

SAMSUNG COLOSSEUM LINE UP

10. SRPEN
Possession pres
Nina Kraviz (RU)
Paula Temple (UK)
Perc (UK)
Hector Oaks (DE) & SPFDJ (SE) pres SPFOAKS
Viper Diva (FR)
Francois X (FR)
Imogen (UK)

11. SRPEN
RA pres
Seth Troxler (US)
John Talabot (ES)
Nicolas Lutz (UY)
Or:la (IE)
Willikens & Ivkovic (DE)
Roi Perez (DE)


12. SRPEN
Deadcode pres.
Ben Klock (DE)
SNTS (ES)
Etapp Kyle & Daria Kolosova (UA)
Boston 168 live (IT)
SLV (IT)

13. SRPEN
Secret Fusion pres.
Kölsch (DK)
Joris Voorn (NL)
Patrice Baumel (NL)
Glowal (IT)
Echonomist (GR)
Musumeci (IT)

14. SRPEN
Kattarzis pres.
Honey Dijon (US)
Denis Sulta & Mella Dee (UK)
Gerd Janson (DE)
Shanti Celeste (UK)
fka.m4a (UK)

15. SRPEN
Cinematine pres.
Sasha (UK)
Matador (IE)
Eelke Kleijn (NL)
La Fleur (SE)
Denes Toth (SK)


Autor: David Peltán






Související články

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.