PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Jak vychovat úspěšného sportovce? To se dozvíte na sympoziu s předními specialisty

Jak vychovat úspěšného sportovce? To se dozvíte na sympoziu s předními specialisty

Pátek, 05.11.2021 / článek

 

V neděli 7. listopadu se v sále Univerzity Tábor uskuteční sympozium pro rodiče talentovaných dětí, trenéry a všechny nadšené sportovce na všech výkonnostních úrovních. Na celodenní akci s názvem Jak vychovat úspěšného sportovce budou přednášet špičky ve svých oborech, včetně olympionika, pětibojaře Davida Svobody.

Ten bude přednášet na téma "myšlení vítězů". Sympozium navštíví také Marian Jelínek, bývalý osobní kouč Jaromíra Jágra, hokejový trenér a mentální kouč předních českých sportovců, bude hovořit na téma mentálního koučinku v praxi. 

Pavel Zacha, zakladatel Kamevedy, který dostal svého syna systematickým rozvojem až do NHL, bude vyprávět o tom, jak vychovat šampiona. Zuzana Šafářová, nutriční specialistka, která byla členkou realizačního týmu na MS v basketbalu, kde naše reprezentace obsadila výborné šesté místo, bude přednášet o základech sportovní výživy.

Cena sympozia v předprodeji do pátku 5. listopadu je 850 korun, na místě potom zájemci zaplatí 990 korun. V ceně je zahrnut oběd. 


Fotografie


Autor: -i, dap-


Téma: Sport