PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Ženskost, smyslnost a tanec. To letos zažijí návštěvníci akce Aiwa! hafla

Ženskost, smyslnost a tanec. To letos zažijí návštěvníci akce Aiwa! hafla

Středa, 22.09.2021 / článek

 

Smyslná Aiwa! hafla, takový nese název akce, která se koná v pátek 24. září od 19 hodin v budějovické restauraci Solnice na Piaristickém náměstí. Taneční večer skupiny Aiwa! tribe a jejích hostů je podle pořadatelů určený všem, kdo mají rádi tanec, ženy a smyslnost.

"Naopak se nemusíte bát nevkusné nebo vulgární podívané, ženskost a smyslnost se ve všech vystoupeních pojí s úrovní a taneční profesionalitou," podotýká pořadatelka a tanečnice Hana Khalida Kupková.

Aiwa! hafla je již tradiční taneční večer. Témata akce jsou různá, v minulých ročnících byly taneční večery folklórní, zvířecí, temné, fantasy a další. "V prostoru budějické Solnice tančíme podruhé, nejen kvůli jeho kráse, ale i perfektním komfortu pro diváky - místní kuchyně i vlastní pivo jsou vyhlášené," říká Khalida.

Letošní večer bude ve znamení smyslnosti a ženskosti – diváci uvidí různé taneční styly: orient, tango, burlesku, flirt dance, flamenco, mambo, tribal a další. Přijedou tanečnice z celé republiky a zahraje i bubenická skupina Gamar.

"Proč jsme vybraly letos téma svůdnosti? Ženskost a svůdnost je s tancem odedávna spojená a ač jsme původně hlavně skupina tančící tribal a orient (v tom je ale také svůdnosti celá nálož), rády si odskočíme i do jiných stylů, jako je flirt dance nebo burleska. Proto jsme se rozhodly pozvat své taneční kolegyně a přátele a nechat svou ženskost a svůdnost zaplnit Solnici až po půdu,"
láká Khalida Kupková s tím, že výraz hafla znamená party.

Vstupné na akci je dobrovolné. Více na facebookové události ZDE.


Fotografie


Autor: David Peltán





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.