PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Jindřichohradečtí Goblin Pizza servírují nakyslou novinku s ančovičkama

Jindřichohradečtí Goblin Pizza servírují nakyslou novinku s ančovičkama

Neděle, 18.04.2021 / článek

 

 "Hot Pot uvařenej z Jindřichova Hradce s jednou naběračkou z Tábora. Trochu allstar tým, trochu bordel, trochu garáž, trochu fluidum, trochu punk, do kterýho má kytara vstup zakázán! Basa a starý Vermony jsou totiž základ týhle jedovatý pizzy," tak zní popis hradecké kapely Goblin Pizza hrající, jak sama říká, bass ´n´ synths ll Acid punk. Skupina Goblin Pizza na konci března vydala desku "s ančovičkama". Slyšet ji můžete ZDE.

"To jsem měl jít takhle mezi Vánocema na takový ty koncerty, na který jdeš spíš kvůli známejm než kvůli muzice. Udělal jsem ovšem tu chybu, že jsem si před odchodem řekl, že si dám rychlýho šlofíka. Jenže jsem se vzbudil do módu: "všechno mě sere" a honilo se mi hlavou: Ty vole, mně se tam nechce, zvuk bude beztak na p*ču, kapely mě neba, budu nervózní, takže nechám aspoň 500 na baru a ráno se vzbudim s úplně zbytečnou kocovinou. Chvíli posedávám u Youtube, abych si vnutil nějakou lepší náladu. Měl jsem tehdá dost štěstí v neštěstí, že jsem si pustil koncert tehdá vycházejících Viagra Boys. Takže jsem do toho nasrání začal bejt trochu i smutnej a říkal si, že bych chtěl mít taky zase nějakou kapelu. No a pak jsem si nějak dal panáka a řekl si, že se na koncerty vyseru a založim si svojí! Nevim, jak se to povedlo, ale za čtyři dny jsem našlehal asi pět demáčů i s textama a poslal to Romanovi Jack Urbanovi (Smutný Karel, Hakuna Matata). Ten mi na to napsal něco jako "paráda!" s tím, že jde sehnat kapelu a že už ví přesně, jakýho basáka tam chce a tím nebyl nikdo jinej než Michal Šafránek," píše ke vzniku zpěvák a textař kapely Adam Magaly, mimo jiné redaktor Kulturne.com. 

Další členy acidpunkových Goblin Pizza mohou čtenáři znát z kapel a projektů jako Bardie Bardlin, Five Seconds to Leave, NAV, Nod Nod, Smutný Karel, The Rozladěn, Marná Sláva, exp. duo Trosky, Vo1ooSex...

Nedlouho po vydání pěkně šťavnaté a nakyslé debutové desky, jejíž sedm skladeb vzniklo ve studiu Low Resolution Studios, skupina vydala na Youtube i první klip ke skladbě Kurt. Ten vznikl u TripleBackslash a vidět ho můžete ZDE. Profil kapely ZDE.

Kapelu tvoří:
Adam - vocal, lyrics, synths & dance
Mišák - bass & pogo
Jack - drums, vocal & rolling
Hrom - keys, synths & noise


Autor: David Peltán





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.