PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Kultovní Lvmen se vrací po čtyřech letech do Tábora. Přivezou s sebou Lusky

Kultovní Lvmen se vrací po čtyřech letech do Tábora. Přivezou s sebou Lusky

Úterý, 18.08.2020 / zpráva

 

Ve čtvrtek 20. srpna se do Tábora po čtyrech letech vrátí kultovní kapela Lvmen. Právě v prostoru Cesta, kde se koncert koná i letos, odehráli první reunion koncert po dlouhých sedmi letech. Spolu s pražskou post hardcoreovou legendou zahrají plzeňské Lusky. Start je v 19 hodin. 

Zatím poslední a stále aktuální deska Lvmen, kteří jsou na scéně 25 let, je z roku 2017 Mitgefangen Mitgehangen a sbírá pozitivní ohlasy. Celou desku Mitgefangen Mitgehangen si můžete poslechnout na bancamp profilu ZDE

"Jedná se o jediný klubový koncert Lvmen v tomto roce, jediný festivalový proběhne o den déle na festivalu Art Kus v Trutnově, proto si nenechte tuto jedinečnou možnost ujít. Na táborském koncertě společně s Lvmen vystoupí plzeňské garage rokenrolové duo Lusky," říká pořadatel Radim Oliva z R-DIY Booking. Dodal, že předpověď počasí zatím vypadá dobře, a tak je velká pravděpodobnost, že se koncert odehraje venku, na dvoře kulturního prostoru Cesta. 

Celková kapacita koncertu na omezena na 200 lidí, pokud chcete mít jistotu, že se na koncert dostanete, využijte předprodej přes GoOut ZDE. Vstupné je 250 korun. V případě vyprodání již v předprodeji, další lístky na místě již nebudou. Událost na akci najdete ZDE.

"Co se týče parkování, nejezděte prosím přímo na místo konání autem, zde opravdu není, kde zaparkovat. V docházkové vzdálenosti je několik parkovišť. Prosíme o maximální dodržování hygieny a epidemiologických opatření: myjte si ruce, používejte dezinfekci, která bude na místě, snažte se dodržovat rozestupy. Pokud se nebudete cítit dobře, zvažte návštěvu koncertu," upozorňuje Radim Oliva. 

Občerstvení bude na místě zajištěno. Kromě klasického baru bude na místě fastfood Omusubi Bar, který nabídne japonské onigiri.

Line Up:

19:00 otevřeno
19.45 Lusky
21:00 Lvmen
22:00 Konec živé produkce


Autor: David Peltán





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.