PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Rekonstruované Divadlo Oskara Nedbala zahájí prodej předplatného na jaro

Rekonstruované Divadlo Oskara Nedbala zahájí prodej předplatného na jaro

Pátek, 01.11.2019 / článek

 

Táborské Divadlo Oskara Nedbala prochází rozsáhlou rekonstrukcí vnitřních prostor, už nyní ale zahajuje předprodej předplatného na jarní sezonu, kdy už by měly být práce hotové. Sedm předplatitelských skupin nabídne novinky českých spisovatelů, premiéry zahraničních textů, světovou i českou klasiku, koncerty i pohádky pro děti. 

„Těšit se můžete na dramatickou prvotinu Kateřiny Tučkové, bergmanovské variace Thálií oceněné herečky Lucie Trmíkové, muzikál ostravského dramatika, držitele několika Cen Alfréda Radoka, jihočeskou dramatizaci románu Petry Soukupové, špičkový nový cirkus nebo Cenou divadelní kritiky oceněnou hru Petra Zelenky. Přijede Dejvické divadlo, brněnská Husa na provázku, z Ostravy několikanásobné Divadlo roku Komorní scéna Aréna, Klicperovo divadlo, řada pražských souborů, a to zdaleka není všechno,“
říká o předplatném ředitelka divadla Linda Rybáková.

Předplatné lze objednat ONLINE na www.divadlotabor.cz/predplatne, poštou skrz vyplněný formulář či osobně v divadelní pokladně, kterou najdete od 4. listopadu 2019 do konce rekonstrukce v Divadelní ulici 218 (Tylův dům). Uzávěrka objednávek předplatného je v pátek 31. ledna 2020. Předplatitelům sezony JARO 2019 divadlo rezervuje místa do 10. listopadu 2019.

K výhodám předplatného patří stálé místo v hledišti a přednostní rezervace místa na další sezonu, 30 procent sleva na představení uváděná v dalších skupinách předplatného, výhodnější cena vstupenky ve srovnání s doprodejem a garance místa na atraktivní představení, přednostní nákup vstupenek na všechna představení uváděná mimo předplatné, přenosná předplatenka (lze ji darovat nebo zapůjčit), zdarma zasílané měsíční programy, prémiová představení zdarma nebo pozvání a zvýhodněné vstupné na mimořádné divadelní události.

Vánoce a podzim v divadle

Vedle předplatného divadlo 4. listopadu zahájí prodej Vánočního balíčku (DIVADLO V GALA, ZKURVENÍ HAVLISTI, KAFKA BAND, HAHA A PETR ULRYCHOVI & HRADIŠŤAN, NA ZLATÉM JEZEŘE, BESÍDKA DIVADLA SKLEP) a vstupenek na podzimní představení a koncerty, kterých je i přes probíhající rekonstrukce diváckých prostor hned několik -  NOC DIVADEL (16/11), premiéra ochotnického souboru AUDIENCE, PROTEST (19/11), LOV / Bratři v tricku a Holektiv Praha (25/11), ADVENT U DIVADELNÍHO BETLÉMU (1/12), BULL a HARD SELL / Divadlo 6-16 (9/12) a HEJ, MISTŘE! v podání Komorního orchestru Heleny Hýnové Planá nad Lužnicí (20/12).

Více informací o předplatném, Vánočním balíčku a podzimním programu naleznete na www.divadlotabor.cz.
 


Autor: - i, dap -





SMUTÉNKA: Zemřel hudebník Vojtěch Havel

 SMUTÉNKA: Ve 62 letech zemřel v pondělí 21. října hudebník - violoncellista a pianista Vojtěch Havel z dua Vojtěch a Irena Havlovi. Držitelé Českého lva měli tento týden vyrazit na turné k novému albu Four Hands a měli se zastavit také v Jihočeském kraji v Divadlo Oskara Nedbala Tábor a Biograf Kotva... "....vystudoval Státní konzervatoř v Praze obory violoncello a klavír (1984). Hudbě se věnoval i nadále se svou manželkou Irenou Havlovou a forma jejich spolupráce byla natolik těsná a harmonická, že se nadále dá hovořit již pouze o manželech Havlových jako o jednolitém uměleckém subjektu." (dap)

Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Mr. Bowie - nemoc - přesunuto

Hudba / koncert / rock
Spektrum Sezimovo Ústí
24.10.2024 od 19:00 hod.

 

Viktor Špaček: Čistý, skromný život

Ostatní / autorské čtení
Městská knihovna Tábor, Žižkovo náměstí 10, Tábor
24.10.2024 od 18:00 hod.

 

Hubert Huber – Neue Medien

Výstava / obrazy/grafiky/video
Galerie U Radnice
24.10.2024 - 12.01.2025 od 10:00 hod.
vícedenní akce

 

Střípky z floridské přírody

Ostatní / Barevný čtvrtek
Divadlo Oskara Nedbala Tábor
24.10.2024 od 19:00 hod.