PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Divokej Bill a Poletíme? naplnili písecké letní kino k prasknutí

Divokej Bill a Poletíme? naplnili písecké letní kino k prasknutí

Středa, 02.08.2017 / fotoreport + článek

 

V sobotu 29. července se v píseckém letním kině úderem osmé hodiny rozezněla soustava reproduktorů kapely Divokej Bill s předkapelou Poletíme?. Během chvilky se kino naplnilo téměř k prasknutí a vytvořila se famózní atmosféra. Předkapela Poletíme? všechny zdravě navnadila a přilákala nedočkavce k pódiu.

V průběhu jejich vystoupení se na chvilku ukázalo několik členů Divokýho Billa, zazpívali si spolu a vytvořili hned na začátek hezkou podívanou. Po přezvučení a výměně hudebních nástrojů došlo na komerční přestávku, u které byly v davu slyšet věty typu "když bychom chtěly reklamy, tak se díváme doma na TV", nebo "A budou reklamy i v průběhu koncertu?".

Naštěstí komerční vysílání trvalo jen něco kolem pěti minut a poté nastoupila kapela Divokej Bill v plném složení a spustila svou show, při které hned všichni na reklamy zapomněli a začali si užívat hudbu.
Někteří si hudbu dokonce užívali takovým způsobem, že museli být kapelou "okřiknuti" ať "nedělají bordel" a posléze po neuposlechnutí varování vyvedeni ochrankou ven z areálu. Po této krátké odmlce díky několika příliš nadšeným posluchačům byl až do konce večera "klid" při poslechu hudby. Koncert si naprostá většina posluchačů užívala, což bylo znát i před koncem, kdy se publikum na dvakrát velmi hlasitě dožadovalo přídavku v podobě několika dalších písniček. To kapela ráda vyslyšela. Na konci byl na tvářích většiny zúčastněných vidět úsměv, což jen dokazuje, že se koncert opravdu povedl.


Fotografie


Autor: Petr Kotalík





SMUTÉNKA: Zemřel hudebník Vojtěch Havel

 SMUTÉNKA: Ve 62 letech zemřel v pondělí 21. října hudebník - violoncellista a pianista Vojtěch Havel z dua Vojtěch a Irena Havlovi. Držitelé Českého lva měli tento týden vyrazit na turné k novému albu Four Hands a měli se zastavit také v Jihočeském kraji v Divadlo Oskara Nedbala Tábor a Biograf Kotva... "....vystudoval Státní konzervatoř v Praze obory violoncello a klavír (1984). Hudbě se věnoval i nadále se svou manželkou Irenou Havlovou a forma jejich spolupráce byla natolik těsná a harmonická, že se nadále dá hovořit již pouze o manželech Havlových jako o jednolitém uměleckém subjektu." (dap)

Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Mr. Bowie - nemoc - přesunuto

Hudba / koncert / rock
Spektrum Sezimovo Ústí
24.10.2024 od 19:00 hod.

 

Viktor Špaček: Čistý, skromný život

Ostatní / autorské čtení
Městská knihovna Tábor, Žižkovo náměstí 10, Tábor
24.10.2024 od 18:00 hod.

 

Hubert Huber – Neue Medien

Výstava / obrazy/grafiky/video
Galerie U Radnice
24.10.2024 - 12.01.2025 od 10:00 hod.
vícedenní akce

 

Střípky z floridské přírody

Ostatní / Barevný čtvrtek
Divadlo Oskara Nedbala Tábor
24.10.2024 od 19:00 hod.