PŘIDAT
AKCI
POSLAT
PLAKÁT
RYCHLÝ KONTAKT


Dobrovol fest nabídne odpoledne s divadlem i Vees, Marka Dusila a premiéru Gingerhead

Dobrovol fest nabídne odpoledne s divadlem i Vees, Marka Dusila a premiéru Gingerhead

Sobota, 18.06.2016 / článek

 

 Šestý ročník festivalu na podporu a poděkování dobrovolnictví Dobrovol se koná dnes, v sobotu 18. června, od 14 hodin na plovárně u řeky v Soběslavi. Program nabídne divadlo, hudbu, ohňovou show i sportovní vyžití pro celou rodinu. Vrtochů počasí se lidé bát nemusejí. 

„Má být hezky, ale kdyby se přeci jen stalo, že sprchne, máme připravené stany, takže by měli návštěvníci zůstat v suchu,“ říká jeden z pořadatel Miroslav Štaubr.

Odpolední program festivalu je určen dětem, rodičům a milovníkům aktivní zábavy. Od 14 hodin se mohou zájemci těšit na Dřevěný cirkus divadla Karromato, vystoupení taneční skupiny Hlex či divadelní představení Červená Karkulka v podání klientů Rolničky.

„Můžete si dát něco k snědku a podívat se, jak vaří Martin Škoda, můžete si nechat udělat festivalový účes od kadeřníka Tomáše Spaderny, nebo se třeba dozvědět něco víc o štědré sociální síti Heart.net,“ doplňují pořadatelé. Krom toho si návštěvník bude moci zkusit bodyzorbing, slackline a spoustu dalších atrakcí a soutěží pro celé rodiny. Součástí bude také tombola, bmx show nebo ohňová show.

Večerní, hudební program začne kolem 16.30 hodin. Na pódiu i v šapitó se představí kapely jako Vees, Circus Problem, UmaJam, Pátrači, Brothes in Basic, Marek Dusil Blend či GingerHead, s nimiž se do Soběslavi vrací finalistka Superstar, zpěvačka Eliška Faicová Flaková.

Vstupné od 14 hodin je 70, od 17 hodin pak zaplatíte 90 korun. Děti do 15 let mají vstup za 30 Kč, rodinné vstupné pro čtyři osoby je za 170 Kč.

Dobrovol je festival pořádaný Dobrovolnickým centrem Diakonie Rolnička. Tento festival má hned několik úkolů, které se snaží splnit. Prvním z nich je rozšíření povědomí o dobrovolnictví v Soběslavi a potenciální inspirace pro nové dobrovolníky. Dalším je poděkování všem dobrovolníkům, kteří svou prací zajišťují přinejmenším skvělou náladu všem lidem kolem nich. Dnem, kterým chtějí pořadatelé pokusit se vyjádřit, jak moc jsou důležití.V neposlední řadě je tento festival uspořádán za účelem získání peněz na letní tábor dětí a dospělých s postižením a jejich dobrovolníků, který Dobrovolnické centrum Rolničky pořádá již několikátým rokem.



Fotografie


Autor: David Peltán





Mohlo by se vám zamlouvat

 

 

Vstupenkový systém Bzuco



Kultura dnes


Ohm Square

Hudba / koncert / elektro
Veselské pískovny
27.07.2024 od 20:00 hod.

 

veselská ozvěna 2024 - blue romantic cimbal

Hudba / koncert duchovní hudby
Kostel sv. Štěpána Horní Bukovsko
27.07.2024 od 19:00 hod.

 

Keltský svátek Lughnasad

Festival / Lughnasad
Housův mlýn, Pod Holečkovými sady 383/1, Tábor
27.07.2024 od 18:00 hod.

 

Václav Hudeček na Hluboké

Hudba / koncert / klasická hudba
kostel. sv Jana Nepomuckého
27.07.2024 od 18:00 hod.